kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Kultura
 

Super par: Skrivnosten pomen Matičeve tetovaže

24. 5. 2023; 10.00
Avtor: V.M.
matic tattoo

Matic in Indira foto: edit: njena.si

Obraz, silhueta odrasle osebe in dveh otrok … Matica Kolenca na poti skozi življenje spremljajo v tetovažo ujete družinske zgodbe …

Ste opazili, da roko udeleženca šova Super par, Matica Kolenca, krasi velika tetovaža? Radovednim očesom nemara ni ostalo skrito, da kreativna poslikava predstavlja posebno zgodbo. Tudi našo pozornost je pritegnila večja podoba obraza, bdeča nad tremi silhuetami, ki stopajo po poti, nad katero se raztezata dva pramena notnega črtovja. Črno bele linije se prelivajo vse do ramena in ustvarjajo še več slikovitih koščkov sestavljanke, ki imajo za Matica velik pomen.

In kakšno zgodbo predstavljajo? Kot nam je pojasnil Matic, je pri idejni zasnovi izhajal iz naklonjenosti do svoje družine, a ker je ozadje intimnejše, mu je ljubše, če čustveni del umetnije ostane del njegove zasebnosti.

»Tattoo je namenjen moji družini, pravzaprav je vsaka slika v sliki namenjena članu družine. Podrobnosti so pa bolj osebne narave in bi ji rad zadržal zase,« je za njena.si povedal Matic.

Matic Kolenc foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Aleš Bartol (mambo kings) po novem hotelir
Svet slavnih
Aleš Bartol (mambo kings) po novem hotelir
naslednji članek
MasterChef: V zakulisju težave z zdravjem
Resničnostni šovi
MasterChef: V zakulisju težave z zdravjem