Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Josip iz Botrov: Zasebno nisem tako 'smotan'

24. 5. 2023; 12.00
Avtor: V.M.
Domagoj Ivanković3

Domagoj na snemanju serije Kumovi. foto: Instagram

Josipa ste spoznali kot dobrosrčen, a intelektualno slabše opremljen lik serije Botri. Igralec, ki ga upodablja, velja za enega najbolj obetavnih hrvaških talentov …

Lik Josipa v seriji Botri odlično upodablja hrvaški igralec Domagoj Ivanković, ki se je s številnimi projekti že uveljavil na gledaliških odrskih deskah, medtem ko TV uspešnica zanj predstavlja priložnost, da se predstavi širši publiki. 26-letnik danes slavi kot eden izmed najbolj obetavnih mladih igralcev, čeprav priznava, da so ga tekom odraščanja privlačili vsi koščki mozaika, ki sestavljajo gledališče, od tehničnega, do umetniškega dela. »Na kratko, gledališke predstave spremljam od ranega otroštva, tako da mislim, da mi je bila igra podtaknjena- hvala mama!« se smeji Gomagoj.

Pa je mladi igralec kaj podoben svojemu liku v seriji Botri? »Domagoj zasebno ni tako zelo smotan. O sebi rad razmišljam kot o stabilni, močni in umirjeni osebi, čeprav v resnici rad zajočem ob dobrih predstavah. Sicer sem razigran kot Josip, o tem ni dvoma, svoj prosti čas pa večinoma preživljam ob družabnih igrah ali pa pustim možganom na pašo ob poslušanju dobre glasbe,« je igralec pojasnil za časnik Večernji list.

Domagoj Ivanković v vlogi zmedenega, a dobrosrčnega Josipa. foto: Nova TV

Domagoj Ivanković foto: Nova TV

prejšnji članek
Lady poroča: Sanjska porka Jureta Jankovića
Svet slavnih
Lady poroča: Sanjska porka Jureta Jankovića
naslednji članek
Aleš Bartol (mambo kings) po novem hotelir
Svet slavnih
Aleš Bartol (mambo kings) po novem hotelir