Karlo, Oljačič, Ljubljana, Svet24.si

Pogrešan je 44-letni Karlo Oljačič

toča, brdo, ljubljana Svet24.si

VIDEO: Toča klestila tudi v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: kako je Hojs odpiral vrata do...

robert golob janez jansa bobo Reporter.si

Golob gunca afne, Janša pa vodi zarotniški forum...

tina maze Ekipa24.si

Kaj pomeni ljubiti in biti ljubljen? Tina Maze ...

Ajda Špacapan Njena.si

Super par: Ko Ajda razgali dušo in telo

oblak danilovic 23 Ekipa24.si

Izbranka Jana Oblaka do uspeha kariere, nato pa ...

MasterChef: Nik z britjem glave naznanil nov začetek
| V.M.

MasterChef: Nik z britjem glave naznanil nov začetek

Nik Marolt, nov začetek, edit: njena.si

Nik Marolt je sklenil, da je napočil čas za novo poglavje. Začetek skrivnostne pustolovščine je zapečatil z novo podobo.

Udeleženec letošnje sezone šova MasterChef Nik Marolt je spletno publiko presenetil z malce skrivnostno najavo pisanja novega poglavja. No, ne dobesedno, Nik ne bo v roke vzel pisala, pač pa kamero, kuhalnico, lopato in še kaj .... A še preden bo nanizal prve korake, je nov začetek obeležil z osveženo podobo, kot lahko vidite na spodnjem posnetku, si je namreč obril glavo in se tako poslovil od las.

Foto: POP TV - Nik Marolt

»Kaj je zdaj s tem izpadom, iskanjem pozornosti? Kaj ti gre narobe v življenju? Odgovor je nič, jaz sem popolnoma v redu, ampak res želim ta moj novi začetek nekako zaznamovati,« je 24-letnik nagovoril gledalce in razložil, da ima že od otroštva v sebi željo po ustvarjanju, kar namerava sedaj udejanjiti.

Foto: Osebni arhiv - Nik Marolt, MasterChef

Kot nam je pojasnil, načrtuje kreativno in navdihujoče preživljanje časa v kuhinji, vrtu, naravi ter potepih doma in prek meja podalpske dežele ujeti na kamero in domiselne utrinke deliti s širšo publiko. Če ga želite na simboličnem potovanju v novo obdobje spremljati, se mu pridružite na njegovem YouTube kanalu in Instagram profilu Nik afne gunca.