kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Boštjan Romih ni takšen, kot ga poznate

14. 3. 2024; 06.00
Avtor: revija Lady
Boštjan Romih

Boštjan Romih foto: Mateja Jordovič Potočnik

No, to pa je presenečenje.

Kot radijski in televizijski napovedovalec nas Boštjan Romih s svojim glasom boža že dolga leta, sicer pa je že dolgo tudi trener in predavatelj javnega nastopanja in voditelj različnih prireditev. A kot otrok ni imel velike želje po nastopanju.

»Po spominu bi rekel, da v meni v otroštvu ni tlela želja po nastopanju, še najbolj sem si želel biti radijski napovedovalec. To je bilo v času serije Polnočni klici, če se je morda spomnite. Jack Killian je bil tisti junak, ki je vodil nočni radijski program in v katerem je reševal težke primere. Spomnim se, da sem takrat začutil željo, da bi postal radijski napovedovalec. Televizija me kot otroka ni nikoli mikala, sem pa v najstniških letih igral v rock bendu in takrat sem dobil prve izkušnje z odrom,« je za revijo Lady pred časom povedal Boštjan, ki v resnici raje posluša, kot govori.

»Zanimivo je, da sem po vseh testih, ki sem jih v zadnjih letih naredil, introvertiran. Kar pomeni, da sem raje bolj tiho, potrebujem svoj notranji mir in potrebujem tudi odmik od družbe. Precej stvari rad počnem sam, tišina mi pomeni ogromno in zelo rad poslušam, pravzaprav raje poslušam, kot govorim. Vse to so lahko tudi prednosti, ki jih unovčiš takrat, ko pa se oglasiš.«

Boštjan Romih

Boštjan Romih foto: Mateja Jordovič Potočnik

prejšnji članek
Ste opazili, da manjka najbolj atraktiven par?
Resničnostni šovi
Ste opazili, da manjka najbolj atraktiven par?
naslednji članek
Skrito v raju: Sosed Borut z intimno poroko zapečatil razmerje
Svet slavnih
Skrito v raju: Sosed Borut z intimno poroko zapečatil razmerje
#nasazenazenska
nasazenazenska