kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Nik Marolt o boju s kilogrami

28. 5. 2023; 11.00
Avtor: Lady
nik-marolt

Nik Marolt foto: POP TV

Nik je še do lani tehtal kar 123 kilogramov. Res neverjetna zgodba o izgubi telesne teže Nika Marolta, tekmovalca šova Master Chef.

Vedno nasmejani mladenič, ki mu mirno lahko rečemo ljubljenec gledalcev in gledalk kuharskega šova, pravi, da že vse življenje posluša, da je najmlajši, a hkrati največji, kar je doživel tudi v MasterChefu Slovenije. »Glede na to, da imam rojstni dan proti koncu leta, sem že skoraj vse življenje v podobnem položaju. (smeh) Skoraj vedno sem bil v razredu med mlajšimi, hkrati pa najvišji,« se nasmehne Nik, ki za svojim nasmehom skriva tudi težko zgodbo – boj z odvečnimi kilogrami, saj je še do lani tehtal 123 kilogramov.

Nik Marolt foto: POP TV

»Že od mladih nog se borim s svojimi kilogrami. Na srečo jih veliko skrijem v višini, vendar pa se velikokrat slabo počutim v svoji koži. Lani pa sem uspešno izgubil dvajset kilogramov, in sicer tako, da sem prenehal jesti zajtrk, namesto tega raje spijem kavo ali čaj, prvi obrok jem šele okoli 13. ure ali pozneje. Navadil sem se na ritem, ko sem v dveh dneh jedel le trikrat. Če sem se prvi dan dovolj najedel, nisem bil lačen do naslednjega jutra. Drugi dan sem prvič jedel pozno dopoldne in drugič zvečer, zato tretji dan nisem bil prezgodaj lačen,« je odkrit Nik, ki pa se ne odreka dobri hrani. »V moji ‘tehniki’ hujšanja se pri kuhanju ni poznalo neko hudo odrekanje. Postavil sem si namreč pravilo, da lahko jem vse, kar je pripravljeno lastnoročno oziroma narejeno doma. Če sem želel jesti čips, sem si ga moral narediti doma, enako je veljalo za sladice. Odrekel sem se torej zgolj ‘trgovskemu garbage foodu’, kot temu rečem sam.«

prejšnji članek
Jelena Rozga srečna v ljubezni
Svet slavnih
Jelena Rozga srečna v ljubezni
naslednji članek
Peter Prevc pokazal oba sinova
Svet slavnih
Peter Prevc pokazal oba sinova