900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

MasterChef: Življenje v skupni hiši začinila Tilen in Lucian

29. 5. 2023; 12.00
Avtor: V.M.
masterchef

Lucijan in Tilen foto: POP TV

Tekmovalcev izven MasterChef kuhinje niso spremljale kamere. Kaj se je dogajalo, ko so za seboj zaprli vrata snemalnega studia?

Tekmovalci kuharskega šova MasterChef so skupaj preživljali čas tudi po koncu posameznega kuharskega izziva. Ko so zaključili snemanje, so se namreč vračali v hišo, kjer jim še zdaleč ni bilo dolgčas. Bivanje tekmovalcev sta namreč popestrila Tilen in Lician, ki so mu njune domislice in vragolije ostale v še posebej lepem spominu.

»S Tilnom sva bila res kot Pat in Mat. Vsak trenutek sva izkoristila, da sva kaj ušpičila. Nobenega naju ni bilo strah pohecati. V hiši smo poskusili čim več trenirati, kuhati in preizkušati raznorazne tehnike. En večer sva se odločila, da bova poskusila delati mlade sire – skute z različnimi postopki. Mleko, smetana, pol pol, vinski kis, jabolčni kis, limona, pač kisline z mlečnimi tekočinami ter vse te kombinacije. Seveda so sotekmovalci bili skeptični glede najine ideje, češ da je spet kakšna izmed najinih neumnosti in tako so tudi poskušali najine proizvode – vsem je bilo zanič. Nama je seveda bilo super dobro. Zato sva se odločila da jih malo potegneva za nos in sva vse najine sirčke' zapakirala v originalne prazne embalaže skut in jih pospravila v hladilnik,« je za 24ur.com pojasnil Lucian in smeje se razkril, da tekmovalci še danes ne vedo, da so jedli njuno domačo skuto.

Lucijan Lipovšek foto: POP TV

prejšnji članek
Tedenski horoskop: priložnost za vzpostavitev dobrih vrednot
Horoskop
Tedenski horoskop: priložnost za vzpostavitev dobrih vrednot
naslednji članek
Poletje je najlepše na morju
Moda&Lepota
Poletje je najlepše na morju