ris, slovenija
Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj izjemnega, brez strahu so pritacali po cesti

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Drama v Super paru: Koga podpirate vi?

30. 5. 2023; 08.02
Avtor: K.M.
super par

Super par foto: Pro Plus

Goljufanje, pomoč, kazanje s prstom, dogovori ... Kdo vas je najbolj presenetil?

Kaj vas je v oddaji najbolj presenetilo? Evino nesodelovanje v dogovoru? Indirine solze? Ali je Matic Luki pomagal podzavestno ali namerno? Je pravično, da sta se Žanet in Timotej rešila izločanja? 

Včerajšnja oddaja Super par je dogajanje pripeljala do vrelišča. Dogovor, ki so ga več kot očitno sklenili določeni udeleženci, kljub zanikanju v preteklih tednih, se je izkazal za resničnega. V duhu igre so predvsem dekleta, Indira, Ajda in Žanet, spustile zavore, se držale dogovora in povsem onemogle Silva. Kar je naletelo na različne odzive. Po eni strani gledalci poteze podpirajo, saj pravijo, da je vse igra, po drugi strani pa številni dekleta obtožujejo podle igre. Preverimo, kaj se je dogajalo v včerajšnji oddaji. Katera stvar vas je najbolj razjezila ali presenetila?

1. Eva ni želela sodelovati v dogovoru, s čimer je razjezila preostale tekmovalke.

2. Indira je po koncu izziva jokala in se opravičevala. Čeprav številnim njene solze niso jasne. 

3. Luki je harmonika padala z rame, pri čemer mu je pri popravljanju pomagal Matic. Ta pravi, da je to delal podzavestno in ne zaradi namernega goljufanja. Gledalci so izpostavili, da je oseba, ki je nosila predmete, pri nalaganju pomagala Silvu, a so pri tem pozabili, da so bila pravila jasna. To je bila edina oseba, ki je tekmovalcem dejansko lahko pomagala. Silvo je na potezo Matica večkrat opozoril. Produkcija se je po ogledu posnetkov odločila, da bodo pari kaznovani. Za obstanek se bosta tako morala boriti para: Indira in Matic ter Ajda in Luka. Slednji trdi, da bo dvoboj predal, saj ne želi, da bi moral Matic zaradi nesebične pomoči zapustiti šov. 

4. Matic je kasneje trdil, da bi v morebitnem izločanju med Žanet in Timotejem ter Silvom in Malito tudi sama na nek način kršila dogovor. Ob tem je trdil, da bi zaradi svoje napake in pomoči Luki, v morebitnem izločanju glasoval za obstanek Silva in Melite. 

prejšnji članek
Slovenska pevka presenetila, že drugič bo postala mamica
Svet slavnih
Slovenska pevka presenetila, že drugič bo postala mamica
naslednji članek
Smeh do solz: Spodrsljaji na snemanju serije Botri
Svet slavnih
Smeh do solz: Spodrsljaji na snemanju serije Botri