Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

MasterChef: Bi želeli, da vam doma kuha Lucian?

1. 6. 2023; 12.00
Avtor: V.M.
lucijan-lipovšek

Lucijan Lipovšek foto: POP TV

Zadnji izpadli udeleženec tekmovanja MasterChef, Lucian Lipovšek, ostaja v kulinaričnih vodah. Še več, slednje lahko približa tudi vam.

Čeprav je bil Lucian izza kamere navihano razpoložen, smo ga za kuharskim pultom spremljali predvsem v zadržani in spoštljivi drži. Mladi tekmovalec je predvsem razvijal svoje kuharske sposobnosti, srkal nova znanja in tako skozi kulinarično potovanje pridobil dovolj samozavesti, da se sedaj spogleduje z idejo, da bi postal zasebni kuharski chef. Glede na to, da smo ga gledalci več tednov spremljali prek TV ekranov, bi bilo povsem smotrno vnovčiti prepoznavnost in se podati na to poslovno pot.

In kaj pravzaprav pomeni biti zasebni kuharski chef? »V tujini je to že precej znano, k nam pa šele prihaja. Dal bom primer: stranka ima rojstni dan, a ne bi želela praznovati v restavraciji, ampak bi raje bila v nekem zaprtem krogu svojih ljudi. Da pa ji ni treba skrbeti še za hrano in se lahko normalno sprosti v krogu najbližjih, lahko najame mene, na domu ali pa najetem prostoru pripravim celotno pogostitev,« je v klepetu za 24ur.com pojasnil Lucian, ki je še vedno poln vtisov, ki jih je okusil na nepozabni MasterChefovi kuharski preizkušnji.

Lucijan Lipovšek foto: POP TV

prejšnji članek
Tina Maze žaluje, umrl je njen tesen sodelavec
Svet slavnih
Tina Maze žaluje, umrl je njen tesen sodelavec
naslednji članek
Zvezdniki Roštiljade zabavali 8 tisoč žurerjev
Svet slavnih
Zvezdniki Roštiljade zabavali 8 tisoč žurerjev