Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Tilen že pred MasterChefom prava zvezda

5. 6. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
Tilen Belošević 3

Tilen Belošević foto: Osebni arhiv

Ste vedeli, da je Tilen Belošević vajen kamere in odra, pa tudi, da v rokah pogosto drži mikrofon? Preverite, kdo je pravzaprav ljubljenec šova MasterChef …

Gledalci kuharskega tekmovanja MasterChef so hitro vzljubili Tilna, ki je s svojo pozitivno energijo napolnil slavno kuhinjo, in kot je izpostavil tudi sodnik Bine, prijetno vplival na razpoloženje vseh udeležencev šova. A da zna Tilen poskrbeti za dobro vzdušje, gre nemara pripisati tudi njegovemu poslovnemu delu življenja, saj se ukvarja z vodenjem študentskih žurov.

Tilen, kakršnega še ne poznate

»Sem oseba, ki rada raziskuje in jo vse zanima, zato se posledično ukvarjam z veliko stvarmi. Do konca srednje šole sem preizkušal razne športe, najdlje pa treniral rokomet in sicer 13 let. V srednji šoli, sem se po bližje spoznal z glasbo, začel sem se ukvarjati s petjem in se kot samouk učil igranja na kitaro, ukulele, ustno harmoniko, cajon in klavir, nato pa smo s kolegi ustvarili band, s katerim še danes priložnostno igramo,« nam je zaupal Tilen, ki ste ga morda opazili tudi kot igralca v videospotu Sekirca v med glasbene skupine Polkaholiki.

Tilen Belošević v videospotu Sekirca v med foto: Osebni arhiv

24-letnik je velik ljubitelj umetnosti in zgodovine, njegova velika prednost pa je smisel za organizacijo in interakcija s publiko. »Kot moderator vodim razne športne in kulturne dogodke, seminarje in ob večernih oziroma nočnih urah delujem kot MC oziroma povezovalec na raznih študentskih, dijaških in ostalih žurih oziroma zabavah,« razlaga ljubiteljski kuhar, ki ne deluje le na odru, na raznolikih dogodkih namreč skrbi tudi za razsvetljavo in ozvočenje.

Študent zobne protetike je kakopak aktiven tudi na področju zdravstva. Na Zdravstveni fakulteti denimo deluje kot demonstrator na vajah 1., 2. in 3. letnikov programa laboratorijska zobna protetika, kot predstavnik programa laboratorijske zobne protetike v študentskem svetu Zdravstvene fakultete (ZF) pa se je vključeval v razne organe fakultete, med drugim je bil tudi predsednik študentske organizacije ZF in poslanec ZF v študentskem zboru.

Tilen Belošević foto: Osebni arhiv

Tilen ima torej zelo pestro življenje, saj mu idej in sposobnosti za koristno preživljanje časa zagotovo ne primanjkuje. Ob vsem tem ne pozabi niti na prostovoljstvo, zato ne preseneča, da je bil aktivno vpet v projekt računalniškega krožka v domu starejših občanom.

Kulinarično ustvarjanje je torej zgolj eden izmed mnogih zanimanj in talentov, ki jih Tilen niza na svoji življenjski poti …

prejšnji članek
Heleni Blagne smisel daje ljubezen
Svet slavnih
Heleni Blagne smisel daje ljubezen
naslednji članek
V Super par se vračajo izpadli tekmovalci
Resničnostni šovi
V Super par se vračajo izpadli tekmovalci