Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Bivša Gorana Jureneca se je poročila s tem znanim ustvarjalcem

3. 6. 2023; 09.00
Avtor: K.M.
Goran in Hana v Berlinu november 2021

Goran in Hana foto: Instagram

Po razburkanem odnosu in predvsem obtoževanjih na družbenih omrežjih, je bivše dekle hrvaškega sanjskega moškega srečo našla v zelo znanem spletnem ustvarjalcu.

Prvi hrvaški sanjski moški Goran Jurenec je pred dvema letoma ob prekinitvi veze s Hano začasno vrnil k svoji bivši izbranki, Poljakinji Claudiji Luciji. Po nekaj mesecih pa je srečo spet našel v objeme Hane Rodić. Claudia Lucia je včeraj potrdila, da se je že 25. maja tudi uradno poročila, ob tem pa je sploh prvič pokazala svojega izbranca, zdaj seveda že moža. Ob tem je razkrila tudi njegovo ime, hitro pa je postalo jasno, da gre za zelo znano osebnost. 

Claudia je večno zvestobo obljubila spletnemu ustvarjalcu, ki ima na platformi Tik Tok skoraj dva milijona sledilcev. Gre za Dustina Tylerja, ki je sicer tudi tetovar in brivec. Nase pa je najbolj opozoril z videoposnetkom, v katerem je zatrjeval, da je ameriški igralec Keanu Reeves njegov oče. V videu je trdil, da muj je mati to priznala šele predkratkim, a se je hitro izkazalo, da gre zgolj za satirični videoposnetek. 

prejšnji članek
Ani Pusovnik so pripravili prelepo zabavo ob prihodu doječka
Svet slavnih
Ani Pusovnik so pripravili prelepo zabavo ob prihodu doječka
naslednji članek
MasterChef: Velik preobrat za Tilna
Resničnostni šovi
MasterChef: Velik preobrat za Tilna