Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen na vasi: Tako srečna je Antonija v Kanadi

6. 6. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
antonija-in-srećko

Antonija in Srećko sta se zaljubila v šovu foto: RTL

Se še spomnite Antonije? S kandidatkami šova Ljubezen na vasi je odpotovala v Kanado in v kmetu Srečku našla ljubezen. Poglejte, kako veselo se ima štiri leta kasneje.

Antonija se je leta 2019 udeležila mednarodne sezone hrvaškega šova Ljubezen na vasi. Tedaj je skupaj s kandidatkami odpotovala v Kanado, kjer so na posestvu kmeta Srečka snemali romantično oddajo. A za Antonijo pustolovščina ni bila zgolj razvedrilo za preganjanje dolgčasa, med njo in Srečkom se je namreč rodila pristna naklonjenost. Antonija se je po snemanju za kratek čas vrnila domov, a kmalu odpotovala nazaj v Srečkov objem. Zaljubljenca sta se nemudoma zaročila, se leto po snemanju oddaje poročila civilno, leto kasneje cerkveno, v začetku leta 2022 pa ljubezen okronala še z naraščajem. Zakonca Ponjavić sta se namreč razveselilasinka, ki sta ga poimenovala Peter Amadeus.

Antonija in Srećko sta srečno poročena foto: RTL

Danes je misel na resničnostno oddajo zgolj oddaljen spomin. Antonija se je na novo življenje odlično privadila, močno pa jo je vzljubila tudi družina. S Srečkom sta v mesecu maju slavila 2. obletnico poroke, konec tega tedna pa je bilo na njihovem posestvu še posebej veselo, saj so slavili njen 32. rojstni dan. Kako lepo se ima v krogu družine in prijateljev, si lahko ogledate v spodnjih utrinkih …

prejšnji članek
Popolni poletni stil z neskončno zapeljivimi kombinacijami torbic in poletnih sandal!
Moda&Lepota
Popolni poletni stil z neskončno zapeljivimi kombinacijami torbic in poletnih sandal!
naslednji članek
Anna Paynich v plesnem objemu Venezuelca
Resničnostni šovi
Anna Paynich v plesnem objemu Venezuelca
#obraziavenija
obraziavenija