Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Na POP TV že imajo 11 novih junakov

6. 6. 2023; 09.40
Avtor: V.M.
tanja-postružnik-koren

Tanja Postružnik Koren foto: POP TV

Na vrata trka ljubezen in nova sezona šova Ljubezen po domače. Na POP TV so že izbrali enajst obrazov 7. sezone.

Medtem ko se v minulem letu na POP TV niso odločili za snemanje, pa bodo v letu 2023 znova zabrnele kamere priljubljenega šova Ljubezen po domače. Ustvarjalci romantične oddaje so nove podeželske junake že izbrali, spoznali pa jih boste lahko 16. junija ob 20. uri.

Tanja Postružnik Koren foto: POP TV

Predstavitvi bo sledilo obdobje prijav kandidatov in kandidatk, ki bodo lahko novim obrazom napisali pisma, zatem pa bo se bodo ekipe odpravile na posestva, kjer se bo odvilo snemanje spoznavanj in romanc. Prihajajočih romantičnih pustolovščin se že zelo veseli Tanja Postružnik Koren, ki bo, kot že sva minula leta, tudi v pravljični sezoni poprijela za Kupidovo puščico.

"Veselim se nove, sedme sezone Ljubezni po domače. Želim si, da bi bila pregovorno pravljična. Dokazali smo, da Ljubezen po domače zares spreminja naša življenja na bolje. Mnogi so ednino zamenjali za dvojino, nekateri so dobili naraščaj, številni so spletli tesna prijateljstva. Pet čudovitih otrok, ki so plod naše oddaje, je najlepši dokaz, da je ljubezen, ki jo iščemo, najmočnejša sila in vse, kar nas resnično dela srečne in boljše. V predstavitveni oddaji bom obiskala kar 11 hrepenečih src, ki si želijo, da bi s svojo zgodbo, karakterjem in energijo nagovorili dušo dvojčico. Prepričana sem, da obstaja nekje prav za vsakega od nas, zato želim čim več osamljenih in samih spodbuditi k prijavi v našo oddajo. Tudi sama življenju rečem ja, odprem roke, da iz njih lahko ponujam in dajem. Edino tako lahko tudi sprejemam." 

Tanja Postružnik Koren foto: POP TV

prejšnji članek
Super par: Za koga stiskate pesti?
Svet slavnih
Super par: Za koga stiskate pesti?
naslednji članek
Sabino Mlakar na zadnjo pot pospremili tudi znani obrazi
Svet slavnih
Sabino Mlakar na zadnjo pot pospremili tudi znani obrazi