Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kaja Vidmar s hrvaškim nogometašem pričakuje drugega otroka

7. 6. 2023; 02.29
Avtor: K.M.
2_kaja vidmar

Kaja Vidmar bo kmalu spet mamica foto: Pop TV

Nekdanja slovenska igralka in tekmovalka šova zvezde plešejo se bo že zelo kmalu razveselila rojstva drugega otroka, ki ga pričakuje s hrvaškim nogometašem.

Nekdanja slovenska igralka, model in oblikovalka Kaja Vidmar, ki smo jo začasno spremljali tudi v prekinjeni sezoni šova Zvezde plešejo Kaja Vidmar in hrvaški nogometaš Šime Vrsaljko se bosta že čez tri mesece razveselila rojstva drugega otroka. Kot ekskluzivno poroča hrvaška revija Gloria, naj bi bilo že vse pripravljeno za prihod sina, ki se bo pridružila dobro leto dni stari deklici Viktoriji. Šime ima iz prejšnjega zakona že sina Bruna. 

Za Kajo naj bi bilo sicer že pol leta druge nosečnosti. "Počutim se popolnoma drugače kot v prvi nosečnosti. Vsaka nosečnost je res posebna zase. Kolikor je utrujenosti in slabosti, toliko je veselja v družini in veselega pričakovanja, še posebej pa sta vesela bratca, Viktorija in Bruno . Vse je pripravljeno za našega novega člana, ki bo veliko 'podedoval' od Victorie, saj razlika med njima ne bo velika. Komaj čakamo, da ga objamemo," je za revijo Gloria med drugim povedala 28-letnica. 

Čestitamo!

prejšnji članek
Kako uspešno varčevati?
Zdravje
Kako uspešno varčevati?
naslednji članek
5 ključnih nasvetov za zdravo zagorelost!
Svet slavnih
5 ključnih nasvetov za zdravo zagorelost!
#nasazenazenska
nasazenazenska