Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Luka Basi potrdil, kdaj se bo poročil

9. 6. 2023; 05.00
Avtor: K.M.
Luka Basi, Nastja Gabor

Luka Basi, Nastja Gabor foto: Marko Vavpotič/M24

Decembra leta 2021 je glasbenik potrdil, da je zaročen z dolgoletno izbranko Nastjo, zdaj pa je uradno znano tudi, kdaj si bosta obljubila večno zvestobo.

Luka Basi in Nastja Gabor sta glasbenika in dolgoletna partnerja ter seveda ponosna starša 4-letnega Taja in 3-letne Tie. Decembra leta 2021 sta v videospotu za Lukovo pesem To je to potrdila, da sta zaročena, ob lansiranju nove pesmi Skrito v raju pa je Luka tudi uradno potrdil, kdaj se bo poroka zgodila. Seveda že letos in to prav kmalu, saj so prijatelji glasbeniku že pripravili veliko fantovščino. 

V sporočilu za javnost ob promociji nove pesmi je namreč zapisano: "V življenju je pomembno, da najdeš osebo, ki te sprejme tako angela, kot hudiča. In samo oseba, ki te noro ljubi, vzame oba obraza. Je to uvod v enega zagotovo najbolj pravljičnih trenutkov, ki Luko Basija čaka avgusta, ko bosta z njegovo izbranko stopila pred oltar." Poroka se bo torej zgodila letošnjega avgusta, v poletnih mesecih, ki jih Luka več kot očitno obožuje. 

Septembra pa sledi še njegov že tretji koncert v ljubljanskih Križankah. S prvo skladbo v slovenščini in prstanom na roki. Križanke je razprodal že dvakrat. Prvič pred tremi leti, nabito polne pa so bile tudi lani. Ker je vsakič koncert začinil tudi z dueti in nepričakovanimi kombinacijami, bo letos to njegova glavna zgodba: LUKA BASI V KRIŽANKAH - SPEKTAKEL DUETOV. Bo med dueti tudi njegova žena? Vstopnice lahko kupite TUKAJ

prejšnji članek
Upornik Johnny Depp dopolnil 60 let
Svet slavnih
Upornik Johnny Depp dopolnil 60 let
naslednji članek
Kako pa vi skrbite za rezalno desko?
Kulinarika
Kako pa vi skrbite za rezalno desko?
#nasazenazenska
nasazenazenska