nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Se spomnite ikoničnega dvojca R.M. Project in hita Hočem tvojo pi...?

23. 10. 2023; 11.30
Avtor: Ramona Turk
RM Project 2

Duo R.M. Project se po več kot 27 letih vrača z ekskluzivnim nastopom. foto: Promocijski material

R.M. Project z ekskluzivno vrnitvijo. Hočem tvojo pi... in druge uspešnice se 27 let pozneje spet vračajo na oder prireditve DeeJay Time Back In Time.

Duo R.M. Project, ki je zaznamoval slovensko dance sceno pred skoraj tremi desetletji, se spet vrača na oder. Njegove uspešnice, kot so Hočem tvojo pi…, Pridi gor in druge, bodo zazvenele na odru prireditve DeeJay Time Back In Time. Na dogodku, ki bo potekal že to soboto, 28. oktobra, v Ljubljani, v dvorani L56 na Litostrojski cesti.

Ne zamudite edinstvenega dogodka in si zagotovite še zadnje vstopnice - kliknite TUKAJ ZA NAKUP.

Obeta se energičen in razposajen nastop, na katerem bosta Roby in Maxi znova oživela glasbeno sceno na svoj edinstven način. Zanimanje za njun nastop je izjemno veliko. Pričakuje se prihod mnogih oboževalcev iz vseh koncev Slovenije, ki komaj čakajo, da bodo znova doživeli nepozabne melodije in energijo dua R.M. Project.

R.M. PROJECT

Skupina R.M. Project je ena izmed prvih slovenskih dance skupin, ki je nastala leta 1994 z zamislijo dveh zamejskih Slovencev iz Gorice (Italija), Robyja in Maxija. Po nekaj uspešnicah sta julija 1995 izdala novo pesem Hočem tvojo pi... Pesem je bila pravi hit poletja in fanta sta se začela pojavljati v vseh najbolj znanih revijah, televizijskih oddajah in na prireditvah.

Decembra 1995 se je začela turneja Hočem tvojo pi… Tour po Sloveniji, na kateri je skupina R.M. Project obiskala vse najpomembnejše diskoteke in se pojavila na vseh priljubljenih lokacijah. Turneja se je zaključila 1. marca 1996. Istega dne se je končala tudi zgodba ikoničnega glasbenega dvojca, saj sta se Roby in Maxi lotila drugih projektov v zasebnem življenju.

Še zadnje vstopnice 

Seveda se vračata tudi legendarna Dean On The Mike in Dr Silvano DJ. foto: Max Verderber

DeeJay Time Back In Time se tokrat vrača na enem najbolj vročih slovenskih prizorišč – v hali L56. Glavna ikona Radia Salomon Dean Windisch ali Dean On The Mike že tri desetletja postavlja neutrudno dance sceno v Sloveniji s svojo radijsko oddajo Deejay Time ter številnimi albumi in zabavami. Tokrat se mu bodo na prizorišču pridružili 2Unlimited, Vengaboys, R.M. Project, Luna, Dominik Kozarič, Sound Attack in seveda nepogrešljivi Dr. Silvano DJ. Ne zamudite edinstvenega dogodka in si zagotovite še zadnje vstopnice - kliknite TUKAJ ZA NAKUP

prejšnji članek
Večerja bedakov poskrbela za salve smeha tudi med znanimi obrazi
Svet slavnih
Večerja bedakov poskrbela za salve smeha tudi med znanimi obrazi
naslednji članek
Andraž Šporar pokazal prelepo družinico
Svet slavnih
Andraž Šporar pokazal prelepo družinico