pes-luna-drevo-zajem-slike
Svet24.si

Video: Pogrešanega psa našli na nenavadnem mestu

Govedo na kmetiji v Krškem
Necenzurirano

Kdo je kmet iz Veniš? Paznik na Dobu, kjer je bil zaprt Janša.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Blaž Švab potrdil odhod, RTV Slovenija molči

20. 11. 2023; 03.30
Avtor: K.M.
Foto 1

Voditelja oddaje V petek zvečer Blaž Švab in Melani Mekicar. foto: Katja Kodba / RTV Slovenija

Kakšna je usoda priljubljene oddaje V petek zvečer? Se z novim letom res poslavlja z malih ekranov, z njo pa po letih vodenja oddaj tudi Blaž Švab?

Kot je pred dnevi poročal Radio Ognjišče, naj bi se z novim letom z malih ekranov poslovila oddaja V petek zvečer. Z njo pa naj bi se od malih ekranov polovil tudi Blaž Švab. Za njim je že 20 sezon različnih oddaj na javni televiziji, po poročanju Ognjišča pa naj bi se rad bolj posvetil glasbi in družini. Z vprašanjem o usodi oddaje, Blaža Švaba in njegove sovoditeljice Melani Mekicar smo se obrnili tudi na RTV Slovenija, kjer pa so nam podali skop odgovor. 

"Vsebina programov RTV Slovenija je vsako leto določena s Programsko-produkcijskim načrtom (PPN), ki mora biti usklajen s Finančnim načrtom. PPN za leto 2024 je še v pripravi. Do zaključka priprave tega temeljnega programskega dokumenta javno ne bomo komentirali načrtov, po tem pa bomo morebitne programske spremembe in novosti javno predstavili in jih tudi temeljito obrazložili," je namreč njihov odgovor na naša posredovana vprašanja. 

Naša vprašanja so bila: 1. Ali se ekipa, ki ustvarja oddajo V petek zvečer res poslavlja in kdaj bo predvajana zadnja oddaja, je v načrtu tudi oddaja za silvestrovo? 2. Ali ima RTV Slovenija v načrtu kakšno novo glasbeno oddajo, ki bi spomladi nadomestila ta manko. 3. Se s tem od javne televizije poslavlja tudi Blaževa sovoditeljica Melani Mekicar?

prejšnji članek
Do lepših las z rožmarinovim oljem
Moda&Lepota
Do lepših las z rožmarinovim oljem
naslednji članek
Rumena barva semenčic lahko kaže na okužbo
Zdravje
Rumena barva semenčic lahko kaže na okužbo