Arian
Svet24.si

Je kmet Jan med košnjo naletel na truplo pogrešanega 6-letnega Ariana?

1719350996-mm2-7994-1719350948316
Necenzurirano

Noč, ko smo postali veliki #komentar

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Skrito v raju: Ali Julija nosi lasuljo?

11. 5. 2024; 09.00
Avtor: V.M.
skrito-v-raju

Sabina Kogovšek foto: Sašo Švigelj

Oboževalci so na nedavnem srečanju lahko videli, kakšno pričesko nosi zasebno igralka Sabina Kogovšek, ki v seriji Skrito v raju upodablja Julijo Steiner.

Med spremljanjem serije Skrito v raju se mnogim gledalcem poraja vprašanje, ali igralka Sabina Kogovšek nosi lasuljo. Julija Steiner ima namreč zelo goste lase in tako bujno pričesko, da se gledalcem nehote vsili misel, da pa morda njen videz ni povsem naraven.

Julija Steiner foto: POP TV

Da ima igralka zasebno precej drugačno pričesko, so se lahko na nedavnem srečanju z igralsko zasedbo prepričali tudi oboževalci. Kot lahko vidite na fotografijah, ki jih je posnel naš fotograf, ima Sabina temnejše, pa tudi precej redkejše lase. So se torej tako dobro izkazale frizerke, ki skrbijo za videz igralcev ali je Sabina v času snemanja serije nosila lasuljo, morda lasne podaljške? 

Slednje vas bo nemara presenetilo, a Kogovškova za potrebe snemanja ni nosila nobenih dodatkov - ne lasulje in ne lasnih podaljškov, saj so takšni, kot jih vidite v seriji, njeni naravni lasje. Za bujno pričesko so tako poskrbele frizerke, Sabina pa si je po koncu snemanja spremenila barvo las in se pobarvala v temno rjave odtenke.

Sabina na srečanju z oboževalci foto: Sašo Švigelj

Sabina ima zasebno povsem drugačno pričesko foto: Sašo Švigelj

prejšnji članek
Osebno: Alenka Marinič, kot je javnost ne pozna
Svet slavnih
Osebno: Alenka Marinič, kot je javnost ne pozna
naslednji članek
MasterChefov Žiga bo postal očka
Resničnostni šovi
MasterChefov Žiga bo postal očka
#nasazenazenska
nasazenazenska