Svet slavnih
 

Skrito v rajo: Dino se v Sloveniji počuti kot rock zvezda

16. 5. 2024; 10.00
Avtor: V.M.
skrito-v-raju, srečanje, oboževalci, igralci, aleja-sky

Ustrežljivi in nasmejani Matino Antunović foto: Sašo Švigelj

Hrvaški igralec Matino Antunović je kot kaže v Sloveniji bolj priljubljen kot doma. Zasluge gredo seriji Skrito v raju, ki mu je prinesla številne oboževalke.

Matino Antunović, ki v popularni seriji Skrito v raju upodablja Dina, je minuli teden obiskal Ljubljano. Kot veste, se je na Aleji Sky udeležil druženja z oboževalci serije, kjer pa je doživel več kot zgolj presenečenje. Ob pogledu na množico je bila seveda osupla celotna igralska zasedba, je pa res, da je bil Matino deležen še posebej velike pozornosti, saj so mu številne oboževalke izražale naklonjenost s skandiranjem njegovega imena. Glede na to, da je glavni igralec v seriji Matej Zemljič, bi nemara prej pričakovali, da bodo gledalke naklonjene liku Marka, a kot kaže je prevladala karizma nasmejanega Dalmatinca.

Matino Antunović foto: arhiv Pop Tv

Matino ob tem ne skriva, da česa takega niti slučajno ni pričakoval. »Presenečen sem. Na Hrvaškem živim v popolnoma drugi realnosti. Tam nimam občutka, koliko je serija priljubljena in ali je sploh priljubljena. Prvo presenečenje, ki sem ga doživel, je bilo, ko sem stopil iz avta v Ljubljani, saj so me takoj prepoznali in nekaj ljudi je začelo klicati za mano 'Dino, Dino. Dino' in me prosilo za fotografijo. Moja sramežljiva narava je zelo lepo reagirala na vse to in počutil sem se kot neka rock zvezda, ko da sem član Beatlov ali zasedbe Rolling Stones. Zelo kul. Morda bi se na to celo lahko navadil,« je Dino smeje se strnil misli v klepetu za portal 24ur.com.

Matino Antunović foto: John Pavlich

prejšnji članek
Slovenska športnica tik pred poroko
Svet slavnih
Slovenska športnica tik pred poroko
naslednji članek
To je Niko Zorjan zjutraj pričakalo v bazenu
Svet slavnih
To je Niko Zorjan zjutraj pričakalo v bazenu

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.