Svet slavnih
 

To so lepotice, ki jih ljubijo slovenski rokometaši

8. 8. 2024; 20.00
Avtor: K.M.
Blaž Janc

Blaž Janc foto: Profimedia

Slovenski rokometaši so navdušili z uvrstitvijo v polfinale letošnjih olimpijskih iger. Za njih pa tudi v Parizu navijajo njihove srčne izbranke in družine.

Dean Bombač

35-letni srednji zunanji igralec Dean Bombač je že vrsto let srečen v objemu Tjaše, s katero sta se poročila poleti leta 2015. Rokometaš, ki družino vedno postavlja na prvo mesto, ima tudi tri otroke, najstarejšo 10-letno hči in dva sinova. Družina je za Deana na četrtfinalnem obračunu sicer navijala od doma, so bili pa pred dnevi tudi vsi štirje v Parizu. 

Jure Dolenec

Rokometaš in kapetan reprezentance Jure Dolenec se je z dolgoletno izbranko Sašo poročil leta 2016 v domači Škofji Loki. »Sašo še vedno neizmerno ljubim,« je Jure povedal ob prvi obletnici poroke in dodal, da ne bo nikoli pozabil poročnega dne, saj je bilo nepopisno lepo. Par se je rojstva sina Marka razveselil še pred poroko. Družini pa se je kasneje pridružil še drugi sin. 

Blaž Blagotinšek

30-letni Blaž Blagotinšek, ki trenutno na mestu krožnega igralca igra za rokometni klub Veszprém z Madžarske, je svojo izbranko  Zalo zaročil že leta 2022, a pred oltar še nista stopila. Se je pa paru leta 2021 pridružila deklica Nola. 

Blaž Janc

27-letni Blaž Janc, ki za Barcelono igra na položaju desnega krila, se je s svojo Zalo poročil pred dobrima dvema letoma na sanjskem Bledu. Par ima sicer tudi dva sinova. 

prejšnji članek
Evino glasbeno potovanje
Kultura
Evino glasbeno potovanje
naslednji članek
Pevka Avsenikov opozarja na hudo prevaro
Svet slavnih
Pevka Avsenikov opozarja na hudo prevaro

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.