banane, trgovina Svet24.si

V Gradcu med bananami strupen pajek, prodajalka ...

dež, naliv, dežnik Svet24.si

Grozijo novi nalivi, konec tedna bo sončen

cg_kontejner_strajna_3 Svet24.si

Se bodo socialni problemi po Halozah reševali s ...

stane granda-pl Reporter.si

Granda: V imenu svobodne LGBT ljubezni je dovoljen...

20210716-01071570 Necenzurirano

Šircelj bi odprl Slovenijo tujim loterijskim ...

somnio, jahta, ladja Odkrito.si

Identiteta potnikov je STROGO VAROVANA SKRIVNOST!

Henrietta Lacks quora com Odkrito.si

Ženska, ki je rešila milijone življenj - pa ...

Popovićeva žena povsem na tleh: Slovenka v trpljenju in bolečini
| D. B.

Popovićeva žena povsem na tleh: Slovenka v trpljenju in bolečini

Aleksandra in Daniel Popović, KMA

Žena slavnega kmeta in črnogorskega glasbenika Daniela Popovića je prosila vse, naj ji stojijo ob strani v teh težkih trenutkih.

Moje življenje, na videz popolno, a v resnici se v strahu boriš za vsak nov dan.

Aleksandra Popović, svetlolasa Slovenka in žena črnogorskega pevca Daniela Popovića, ki je zaslovel z evrovizijsko pesmijo Džuli, sodeloval pa je tudi v televizijskem šovu Kmetija slavnih, je pred kratkim s svojimi sledilci na facebooku delila ganljiv zapis, ki razkriva njeno veliko žalost in bolečino. "Mogoče bom nekoč napisala knjigo … to ne bo pravljica, niti romantična zgodba, ker nič ni tako, kot se zdi," začenja svoj zapis Aleksandra in dodaja, da je njeno življenje daleč od pravljice ali romantične zgodbe. "Veliko trpljenja, solza, žalosti, bolečin, odrekanja, garanja in malo lepih trenutkov, ki jih imam možnost preživetivse to sem jaz in moje življenje, na videz popolno, a v resnici se v strahu boriš za vsak nov dan," je še odkrito zapisala Aleksandra. "Če bi brali mojo življenjsko zgodbo, bi se marsikomu utrnila solza … zdajle rabim samo en vaš močan objem," je zaključila svetlolaska, kaj jo pripeljalo na rob obupa, pa ni razkrila.

Preberite tudi: Zapeljiva hči predsednika vlade Eva Cerar tega ne skriva! Kliknite tukaj!

Spomnimo, da je že pred časom za domače medije sicer povedala, da je zakon s pevcem daleč od sanjskega. Daniel in Aleksandra sta se po ločitvi od prejšnjih partnerjev odločila svojo ljubezen kronati s poroko, a življenje je kmalu postalo nevzdržno. Telefonski klici in čakanje paparacev pred njunim stanovanjem je postalo del njunega vsakdanja, stres se je stopnjeval. Potem ko se ves medijski pomp sploh še ni polegel, pa ju je čakala nova žalostna in zaskrbljujoča novica. Leta 2012 so se domači mediji razpisali o tem, da je Aleksandra zaradi neverjetno stresnega življenja zbolela za rakom, ki ga je ob veliki pomoči Daniela in zdravniške ekipe po dveh letih takrat premagala.