vili resnik Odkrito.si

Vili Resnik v skrbeh zaradi hčere

harry meghan 1 Svet24.si

Kdo bodo botri prvemu otroku Meghan in Harryja?

girl-1666678_1280 Petisvet.si

Zdaj lahko rešimo marsikaj, tudi finance, če ...

Brenton Tarrant_sodišče_nova zelandija Svet24.si

Napadalec iz Christchurcha je bil v Sloveniji

51214628_2298256230419385_4899901198984806400_o Svet24.si

Zaskrbljena družina: Šabanova žena noče iz ...

bff vichy friends Njena.si

Slovenke v najboljših prijateljicah iščejo ...

alenka kosir Njena.si

Alenka Košir odkrito razkrila, koliko kilogramov ...

Kaj vam napoveduje današnji horoskop?
| W.Y.

Kaj vam napoveduje današnji horoskop?

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

OVEN- V službi bo danes prisotno prijetno vzdušje, ki bo posledica odličnih delovnih navad in pripadnosti. Prejšnje dni ste se mukoma borili in prebijali skozi ovire. Dosegli ste cilj in pri tem niste izbirali sredstev.

BIK-Planeti vam podarjajo veliko fizične energije. Zadovoljni boste, posebno če okrevate. Tudi pri delu zahtevajte svoje, brez težav boste predstavili nekaj pomembnih dokumentov in dokazil.

DVOJČKA-Nečesa se boste lotili sistematično, po določenih pravilih, daleč od tega, kakor ste bili vajeni, brez premisleka in zaletavo. Le v ljubezni bi se morali bolj sprostiti.

RAK- Nečesa še ne morete rešiti, morda tudi zato, ker vidite le eno pot in vse druge zapostavljate. Predvsem v ljubezni ste nenehno v dvomih, odločitev pa naj ne bo le posledica trenutnih čustev.

LEV-Samozavestni ste, zato se lahko ukvarjate z nečim, kar je dokaj zahtevno. Ugotavljate, da imate nekaj skupnih točk z osebami, ki vam lahko pomagajo. Okrepili se bodo tudi stiki s tujino.

DEVICA-Danes boste pasivni in nezadovoljni na vseh področjih. Če v službi ne boste naredili ničesar, bodite dovolj samokritični in priznajte svojo napako.

TEHTNICA- Današnji dan prinaša mnogo pozitivnosti in odnaša tisto, kar je slabo. Imeli boste polne roke dela. Določene obveznosti bodo nujne in vendarle jih večino poskusite opraviti.

ŠKORPIJON-Na delovnem mestu prihaja dinamičen čas, poln nepredvidljivih situacij. Nove priložnosti se bodo vrstile, ena za drugo. Danes se boste večkrat razveselili.

STRELEC- Pri delu vas neredko zagrabi obup. Ko vam nekaj ne gre najbolje od rok, postanete nevrotični. Brez panike, tudi vi ste samo človek in vaše zmogljivosti ne smejo preseči meje.

KOZOROG-Nadaljuje se prijetno ljubezensko obdobje. Vsekakor lahko storite več, tudi z osebo, ki jo srečujete okoli skupnega poslovnega projekta. Zdravje se bo izboljšalo, prav tako tudi počutje.

VODNAR-Prijetnosti se bodo vrstile ena za drugo. Dan bo prinesel čarobnost in blagostanje. Notranji mir bo posledica pravilnih odločitev. V vaše življenje bodo prihajali novi ljudje.

RIBI-Shranite vse, kar boste potrebovali ob uresničevanju pomembnega načrta. Potem bo dovolj časa, da se odločite, kaj je resnično pomembno in kaj ne. Ljubljena oseba vam bo naklonjena.