Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Kaj vam napoveduje današnji horoskop?

12. 7. 2018; 06.00
Avtor: W.Y.
horoskop_astrologija

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

OVEN- V službi bo danes prisotno prijetno vzdušje, ki bo posledica odličnih delovnih navad in pripadnosti. Prejšnje dni ste se mukoma borili in prebijali skozi ovire. Dosegli ste cilj in pri tem niste izbirali sredstev.

BIK-Planeti vam podarjajo veliko fizične energije. Zadovoljni boste, posebno če okrevate. Tudi pri delu zahtevajte svoje, brez težav boste predstavili nekaj pomembnih dokumentov in dokazil.

DVOJČKA-Nečesa se boste lotili sistematično, po določenih pravilih, daleč od tega, kakor ste bili vajeni, brez premisleka in zaletavo. Le v ljubezni bi se morali bolj sprostiti.

RAK- Nečesa še ne morete rešiti, morda tudi zato, ker vidite le eno pot in vse druge zapostavljate. Predvsem v ljubezni ste nenehno v dvomih, odločitev pa naj ne bo le posledica trenutnih čustev.

LEV-Samozavestni ste, zato se lahko ukvarjate z nečim, kar je dokaj zahtevno. Ugotavljate, da imate nekaj skupnih točk z osebami, ki vam lahko pomagajo. Okrepili se bodo tudi stiki s tujino.

DEVICA-Danes boste pasivni in nezadovoljni na vseh področjih. Če v službi ne boste naredili ničesar, bodite dovolj samokritični in priznajte svojo napako.

TEHTNICA- Današnji dan prinaša mnogo pozitivnosti in odnaša tisto, kar je slabo. Imeli boste polne roke dela. Določene obveznosti bodo nujne in vendarle jih večino poskusite opraviti.

ŠKORPIJON-Na delovnem mestu prihaja dinamičen čas, poln nepredvidljivih situacij. Nove priložnosti se bodo vrstile, ena za drugo. Danes se boste večkrat razveselili.

STRELEC- Pri delu vas neredko zagrabi obup. Ko vam nekaj ne gre najbolje od rok, postanete nevrotični. Brez panike, tudi vi ste samo človek in vaše zmogljivosti ne smejo preseči meje.

KOZOROG-Nadaljuje se prijetno ljubezensko obdobje. Vsekakor lahko storite več, tudi z osebo, ki jo srečujete okoli skupnega poslovnega projekta. Zdravje se bo izboljšalo, prav tako tudi počutje.

VODNAR-Prijetnosti se bodo vrstile ena za drugo. Dan bo prinesel čarobnost in blagostanje. Notranji mir bo posledica pravilnih odločitev. V vaše življenje bodo prihajali novi ljudje.

RIBI-Shranite vse, kar boste potrebovali ob uresničevanju pomembnega načrta. Potem bo dovolj časa, da se odločite, kaj je resnično pomembno in kaj ne. Ljubljena oseba vam bo naklonjena.

prejšnji članek
Zapeljiva Maja Prašnikar ima novo poslanstvo
Svet slavnih
Zapeljiva Maja Prašnikar ima novo poslanstvo
naslednji članek
V Zasavju velika priložnost za neuveljavljene pevke in pevce
Svet slavnih
V Zasavju velika priložnost za neuveljavljene pevke in pevce
#nasazenazenska
nasazenazenska