Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

S kefirjem bodo vaši lasje znova zasijali!

8. 12. 2019; 03.00
Avtor: K.A.
Lasje
Ta poceni sestavina, ki jo najdete v vsaki trgovini, bo vašim lasem podarila sijaj, gostoto in pospešila njihovo rast.

Maske na osnovi kefirja so odlične za lase, saj lase hidrirajo, jih naredijo bolj polne in pospešujejo njihovo rast. V kefirju se nahajajo vitamini skupine B in E ter seveda proteini, ki so še kako potrebni za lep in zdrav videz las.

Maska za goste lase

Kefir malo segrejte in ga nato nanesite na suhe lase, po celi dolžini las, še posebej se posvetite korenu las. Glavo ob nanašanju maske lahko tudi nežno zmasirate, da se maska bolje vpije in da dosežete boljšo cirkulacijo krvi.

Lase nato ovijte v plastično folijo in jih ovijte v brisačo, ter pustite delovati 30 do 40 minut. Nato lase izperite s toplo vodo in nato uporabite svoj najljubši šampon. Takšno masko si lahko naredite enkrat do dvakrat tedensko.

Maska za hitrejšo rast las

Potrebovali boste 100 ml kefirja, 20 gramov kvasa, eno žlico medu in en rumenjak. Za še boljše delovanje maske lahko dodate še 1 ampulo vitamina B, ki še posebej dobro stimulira rast last. Vse sestavine dodajte v blago segreti kefir, nato pa masko nanesite po celotni dolžini las. Lase zavijte v folijo ali pa v brisačo, pustite delovati eno uro in nato umijte lase. Ta maska je odlična, če imate prhljaj, pomaga pa tudi krepitvi las in lasnega korena.

prejšnji članek
Če boste nosili te barve, boste videti mlajši
Moda&Lepota
Če boste nosili te barve, boste videti mlajši
naslednji članek
Pecivo iz komaj dveh sestavin!
Kulinarika
Pecivo iz komaj dveh sestavin!