kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Hollywoodska dieta

3. 2. 2016; 01.11
Avtor: A. J.
Hollywoodska dieta
Vsi vemo, da hitro hujšanje ni najbolj zdravo in da rezultati navadno niso trajni, toda včasih je pač najpomembnejše zlesti v tisto čudovito obleko...

Vsi vemo, da hitro hujšanje ni najbolj zdravo in da rezultati navadno niso trajni, toda včasih je pač najpomembnejše zlesti v tisto čudovito obleko, ki že leta nedotaknjena visi v omari, in postati kraljica maturantskega plesa, poroke ali kakega drugega bleščečega dogodka. Ob takšnih priložnostih je dobro imeti v rokavu katerega od asov, imenovanih ekspresne diete. Tokrat predstavljamo ...

Hollywoodska dieta

Čas: 18 dni


Kilogrami: 7–12
Hollywoodski zvezdniki petdesetih let so prisegali na to preprosto dieto. Čeprav je njen jedilnik preprost, je mišljeno, da si obroke postrežemo na kar se da ličen način. Užitek prehranjevanja nista le okušanje in vonj, ampak tudi opazovanje. Pri hollywoodski dieti zajtrka ne jemo. Če brez njega ne zdržite, si zjutraj privoščite polovico grenivke.

Prvi dan
Za kosilo pojejte eno jajce in en paradižnik. Kosilo zaključite s skodelico nesladkane črne kave. Za večerjo si znova postrezite z jajcem, poleg pripravite še zeleno solato in grenivko.
Drugi dan
Za kosilo pojejte eno jajce in eno grenivko ter popijte skodelico kave. Večerjajte goveje meso, ki ste ga spekli brez olja, najbolje na žaru. Poleg mesa si postrezite s kumarično solato in črno kavo.
Tretji dan
Za kosilo pojejte jajce, paradižnik in kuhano špinačo. Večerjo naj sestavljajo telečji file na žaru, kumara in črna kava.
Četrti dan
Za kosilo pojejte skledo zelene solate in eno grenivko. Popijte skodelico črne kave. Za večerjo pojejte eno jajce, skuto in kuhano špinačo. Popijte skodelico čaja.
Peti dan
Za kosilo pojejte eno jajce in kuhano špinačo. Popijte skodelico črne kave. Večerjajte ribo, pečeno brez maščobe, in skledo zelene solate. Popijte skodelico črne kave.
Šesti dan
Za kosilo pojejte sadno solato iz jabolk, breskev in grenivke. Za večerjo pojejte goveje meso, pečeno brez maščobe, in kumarično solato. Po večerji popijte skodelico vročega čaja.

prejšnji članek
Nordijska dieta – bolj enostavno ne gre!
Zdravje
Nordijska dieta – bolj enostavno ne gre!
naslednji članek
Turbo dieta s prehranskimi dodatki
Zdravje
Turbo dieta s prehranskimi dodatki