Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Izjemno močan naravni antibiotik, ki bo viruse takoj odgnal stran!

4. 2. 2016; 12.22
Avtor: K.A.
napitek
Vse sestavine imate verjetno že kar v domači kuhinji.

V hladnejših dneh je naš imunski sistem pogosto na preizkušnji in takrat je veliko več možnosti, da bomo zboleli in za nekaj dni obležali v postelji. In, da bi bilo vaše telo kar najbolje zaščiteno, so novinarji ameriške spletne strani Healthy food house pripravili poseben sirup, ki velja za odličen naraven antibiotik. Njegov okus je izjemno aromatičen, njegovo delovanje pa močno in krepčilno.

Recept

V stekleno posodo dajte v naslednjem zaporedju 1 zmečkan strok česna, 2 žlici ingverja v prahu ali pa 1 žlico sveže naribanega ingverja, pol žlice zmletega čilija ali pol žlice zmletega kajenskega popra, pol žlice cimeta, 1 deciliter svežega limoninega soka in 2 žlici medu.

Najprej vse sestavine dobro premešajte, na koncu pa dodajte še med. Nato vse skupaj pustite 3 ure na sobni temperaturi, potem pa posodo dobro zaprite in jo dajte v hladilnik. Vsako jutro na tešče pojejte eno žlico sirupa. Če pa vas je prehlad že ujel, potem bo najbolje, da vzamete trikrat na dan po eno žlico sirupa, najbolje pred obrokom. Če je okus za vas preveč izrazit, lahko pojeste še kakšno pomarančo, saj boste tako lažje odpravili pekoč okus in svoje telo še dodatno napolnili z vitaminom C.

prejšnji članek
Preprost napitek, a osupljivi rezultati!
Zdravje
Preprost napitek, a osupljivi rezultati!
naslednji članek
Tekla je samo na razprodajah, potem pa odkrila ...
Zdravje
Tekla je samo na razprodajah, potem pa odkrila ...