Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Ali kakovostno spanje pomeni pot do zdravja?

8. 3. 2016; 05.30
Avtor: M. G. / Bodi zdrava
ženska
Spomnim se, da sem pred leti spala zelo slabo. Ponoči sem se ves čas zbujala, in ko sem končno uspela zaspati, je bilo že skorajda jutro. Čez dan sem bila zato utrujena, razdražljiva in predvsem neproduktivna. Vsakodnevno sem imela glavobole in moje zdravje ni bilo ravno najboljše. Vam je slišati znano?

Verjetno je moja zgodba blizu marsikomu. Sčasoma sem namreč postala obupana, saj nisem več vedela, kaj storiti. Glavoboli so se nadaljevali, izčrpana sem bila vse bolj in bolj. Vendar vzroka za svoje slabo počutje nisem našla. Spala pa sem vse slabše.



Dokler se nekega dne po naključju nisem srečala z radiestezijo. Odločila sem se, da poskusim še to možnost za izboljšanje svojega počutja.

Radiestezist mi je izmeril položaj postelje, kjer sem spala. In ugotovil, da tam tiči razlog za moje težave. Ležala sem namreč na najslabši energetski poziciji svoje spalnice oziroma močni sevalni liniji, name pa sta zelo vplivala tudi signal podtalnega toka in pretirana količina tehničnega sevanja v neposredni bližini ležišča – luč z varčno žarnico, vtičnica, mobitel itd.

Posteljo sem seveda nemudoma premaknila in glavoboli so izginili čez noč, moj spanec je postal trden in kakovosten, zdravje in počutje pa enkratno.

Vse pogosteje se omenja, kako zelo spanje vpliva na zdravje. V nekaterih zahodnih državah že pred gradnjo novih objektov v ta namen izvajajo radiestezijske meritve. Škodljive mreže, katere se odkriva na sami parceli oziroma v že obstoječih objektih, naj bi zaradi previsokih vrednosti frekvenc škodovale našim celicam in tako negativno vplivale na naše počutje in zdravstveno stanje.
Ali kot so včasih rekli, kjer leži mačka, tam za človeka ni primerno, in kjer leži pes, tam lahko leži tudi človek.

Kaj je radiestezija in kako nam pomaga?



Radiestezija (latinsko-grška sestavljenka iz latinske besede radious = žarek in aisthetis = čutiti) je tehnika zaznavanja vplivov elektromagnetnih polj, magnetnega zemeljskega polja, tako imenovanega geopatogena ali zemeljskega škodljivega sevanja, kozmične energije in radioaktivnosti Zemlje.

Naš planet je eno veliko magnetno polje in vpliv nekaterih škodljivih geopatogenih in elektromagnetnih sevanj s svojim delovanjem lahko povzroči negativne učinke na človeško telo. Glede na to, da škodljiva sevanja niso vidna, veliko ljudi še vedno ne posveča dovolj pozornosti prepričanju starodavnih civilizacij in dokazom (dr. Hartmann, dr. Curry), šele po določenem času spanja na napačnem ali nezaščitenem mestu, dokler se ne začnejo pojavljati nerazložljive zdravstvene težave, pa začnejo ukrepati.

Podzemne vode ustvarjajo elektromagnetno polje, katerega sevanje je škodljivo za ljudi. S pomočjo znanja in instrumentov radiestezist izmeri podzemne tokove in sevanje zemlje v prostoru. S temi podatki ljudem svetuje, katera mesta niso primerna za daljše bivanje, na primer položaj postelje v sobi, delovno mesto itd.

Tem mestom naj bi se izognili oziroma zaščitili s sredstvi proti sevanjem. Poleg naravnega sevanja zemlje, podzemnih vodnih tokov in kozmičnega sevanja imamo v današnjem času opravka še s sevanjem, ki ga povzročajo električne naprave (elektrosmog): mobilni telefoni, antene, ure, brezžične naprave, luči itd.

Zakaj meritve?

Vse, kar nas obdaja, deluje na naše telo z določeno frekvenco, impulzi, signali in vibracijami. Razne oblike blagodejnih in škodljivih sevanj so sestavni del življenja in v veliki meri vplivajo na naše počutje in zdravje.

Preventiva je zelo pomembna, saj sevanja lahko povzročijo začetek mnogih bolezni. Sevanja vplivajo na naše telo z določenimi frekvencami, ki za naše telo niso ugodne, zato prihaja do spremembe frekvence naših celic in posledično do določenih težav in bolezni.

Radiestezijski instrumenti lahko zelo natančno določijo področja stanovanj, poslovnih nepremičnin, delovnih mest, ki niso primerna za dolgotrajno bivanje. Na podlagi meritev lahko premaknemo ležišča, delovna in učna mesta na ugodnejše pozicije in s tem povzročimo zmanjšanje težav in hitrejše okrevanje.

Meritve stanovanjskih objektov

Glede na to, da v povprečju skoraj polovico časa preživimo doma, od tega četrtino v postelji, so to najpomembnejša področja našega življenja.

Zato je pomembno, da ta čas preživimo na zdravju neškodljivem mestu. Kako bo bil videti dan, če boste že zjutraj vstali utrujeni, razdražljivi in slabe volje? V Sloveniji je kar nekaj radiestezistov, ki pomagajo pri odpravljanju morebitnih težav s spanjem. Prav tako se opravljajo razne klinične študije v dokaz, kako je nespečnost lahko škodljiva za organizem.

Vse več takšnih ugotovitev pa nam je v ta namen zaupal radiestezist Boštjan Klampfer, ki ga vodi geslo: »Najpomembnejše je, kar damo nase (kar storimo za svojo dušo), vase (kar pojemo) in podse (kjer spimo).« Sam pravi, da je vsem meritvam skupno to, da mora biti spanje kakovostno, da zjutraj vstanemo spočiti. Preveč je namreč primerov, kjer se spancu ne posveča dovolj pozornosti, zato lahko prihaja do hudih obolenj.

Domači nasveti

Pravilna postavitev postelje – ležišča je najosnovnejša zaščita, saj večina bolezni izvira iz napačne lege postelje: priporočajo ležanje v smeri glava sever–noge jug, saj silnice zemeljskega magnetnega polja tečejo v smeri sever–jug in posledično se telo tako najbolje regenerira.

S pomočjo rastlin in živali – vsa živa bitja se ravnajo po občutku in zaznavajo magnetno polje – si lahko pomagamo sami in ugotovimo, katera mesta so za nas najugodnejša:

- Kjer se zadržuje mačka, mesto ni ugodno za človeka, kjer se zadržuje pes, je pozicija za človeka ugodna.
- Kazalec človeku neugodnih pozicij so: mravlje, kače, ose, sršeni …
- Mesta, ki so za nas ugodna, nam kažejo: govedo, drobnica, divjad, konji …
- Kjer rastejo trdo listnate rastline in koščičasto sadje, tam je neugodno.
- Kjer rastejo mehko listnate rastline in peškasto sadje, tam je ugodna pozicija.

prejšnji članek
Nič več suhih oči!
Zdravje
Nič več suhih oči!
naslednji članek
Kako dovzetni ste za raka?
Zdravje
Kako dovzetni ste za raka?
#obraziavenija
obraziavenija