Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Pospešite svoj metabolizem že navsezgodaj!

31. 7. 2020; 03.00
Avtor: A.K.
Telovadba 1
Verjetno bi zjutraj raje eno uro spali dlje, kot da bi čas izkoristili za telovadbo? Na tak način se nikakor ne boste znebili tistih nekaj kilogramov, ki vas motijo. Malo spremembe vam ne bo škodilo, telovadba že zjutraj bo pospešila vaš metabolizem, kaj bo pozitivno vplivalo na vaše celodnevno počutje.

Začnite dan s telovadbo

Seveda je logično: če se bo vaš dan pričel z malo telovadbe, bo slednja pospešila vaš organizem. Kalorije bodo izgorevale in vaše počutje bo mnogo boljše. Ko ste utrujeni, si vaš organizem želi sladic, da bi imeli več energije. 

Pojejte jabolko

Eno jabolko na dan, odžene zdravnika stran – prav tako pa tudi pospeši vaš metabolizem. Jabolka vsebujejo veliko količino pektina, ki je odličen za vaš metabolni sistem. Pojejte jabolko pred kakršnokoli fizično aktivnostjo, da boste imeli več energije in se hkrati še znebili občutka lakote.

Ne pozabite na vodo

Kako se rešite toksinov? Spijte najmanj dva kozarca vode že navsezgodaj zjutraj, da spravite iz ledvic škodljive snovi. Ne pozabite na pitje vode tudi tekom celega dneva, saj bo poleg vašega stasa, boljše tudi zdravje vašega organizma.

Naredite zelen napitek

Zelen napitek vam bo koristil pri priganjanju metabolizma že zjutraj in vas hkrati tudi nasitil.

Prebudite se in bodite pozitivni

To se vam bo mogoče slišalo čudno, ampak drži. Pozitivna naravnanost lahko pospeši vaš metabolizem in lahko pripomore k tem, da veliko stvari tekom dneva spremlja manj stresa. Preživite dan z nasmehom na obrazu, verjemite vase in bodite pozitivni, da boste dosegli vse cilje, ki ste si jih tisti dan zadali.

prejšnji članek
Ste vedeli, da je bila to prva službe Jane Morelj?
Svet slavnih
Ste vedeli, da je bila to prva službe Jane Morelj?
naslednji članek
Ko nekomu zmanjka časa, se nekdo rodi na novo
Zdravje
Ko nekomu zmanjka časa, se nekdo rodi na novo
#nasazenazenska
nasazenazenska