Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Zaradi teh lastnosti ženske ostanejo same

16. 8. 2017; 02.00
Avtor: J.J.
prijateljice1

foto: profimedia

Predstavljamo vam tri ženske lastnosti, ob katerih moške zmrazi po vsem telesu. Preverite, če lahko kakšno pripišete sebi. Morda je to razlog, da vam ne uspe osvojiti moškega srca ali pa, da potencialni kandidati niti želje nimajo, da bi vas pobližje spoznali …

Natanko veste, kakšnega partnerja si želite, a se na zmenkih nekako ne znajdete najbolje? Morda za slednje krivite moške, ki niso dovolj razgledani, zabavni in premožni, da bi vam bili kos, oziroma, da bi ustrezali vašim umetelno izoblikovanim kriterijem. Kaj pa vi, ste se kdaj vprašali ali vaše lastnosti ustrezajo kriterijem vašega sanjskega moškega? Če se vam pogosto pripeti, da potencialni kandidati poberejo šila in kopita, potem le preverite rezultate najnovejše raziskave, tekom katere so preverjali, katere ženske lastnosti moške najbolj odbijajo …

Hladna, groba in neprijazna

Moški si ob sebi ne želijo sopotnice, ki jih bo na vsakem koraku obsipala z negativno energijo. Iskreno, kako bi se ocenili? Ste ledena kraljica? Vzvišena in hladna? Morda prostaška in groba? Ali pa preprosto neprijazna, z neustavljivo željo po dokazovanju svoje močne volje? Teh 'čarov' morda na zmenku še niste pokazali, a že denimo mimobežen pogovor s strežnim osebjem v restavraciji razkriva, kako odrezavi ste v svojem življenju. Saj veste, tistem realnem, kjer zalučate masko v kot in pokažete svoj pravi obraz. In zobe.

Ženska z denarjem foto: profimedia

Opolzka privlačnost materializma

Tekom raziskave so moški ocenili, da jih močno odbijajo ženske, ki jih privlači materializem. Dajmo karte na mizo, kako pomembno se vam zdi, da je moški ustrezno situiran? Čim več ima, tem bolje? Bi se zasukali na petah, če se skozi življenje prebija z minimalnim dohodkom, a bi ostali, če bi vas lahko vodil na prekrasne večerje, počitnice in vas razvajal z darilci? Odgovorite si sami pri sebi, mi pa naj vam zaupamo, da so moški v raziskavi dejali, da jih neznansko odbijajo ženske, ki hrepenijo po razkošnem razvajanju. Seveda to ne pomeni, da si moški ne želijo razvajati svojih dam, le veliko prijetneje je, če razveselijo skromno žensko, ki se ne vede, kot da ji svet leži pred nogami.

Strastna opravljivka

O čem se radi pogovarjate? Čemu v klepetu posvečate največ pozornosti? Prav bi bilo, da se pogovarjata o vaju, a kot kažejo rezultati omenjene raziskave, teme pogovora pogosto zajadrajo v življenja drugih ljudi. Moški so namreč poudarili, da ne prenesejo žensk, ki se pretirano ukvarjajo s trači in življenjskimi zgodbami prijateljev, sodelavcev, znancev. Če se torej pogosto zalotite, da opravljate vse mogoče ljudi, potem je nemara čas, da se malce zamislite. Opravljivost je odbijajoča, nenazadnje pa to veliko pove tudi o vas. Denimo to, da vam ne gre zaupati, saj komaj čakate, da informacije ponesete v svet.  Bi si vi želeli imeti ob sebi takšnega partnerja? Najbrž ne.

Golša, ki se rada pojavi pri ženskah, ni nič drugega kot zaradi vozličev povečana ščitnica.

Golša, ki se rada pojavi pri ženskah, ni nič drugega kot zaradi vozličev povečana ščitnica. foto: Profimedia

prejšnji članek
Mamin genialen trik za preverjanje najstnikov postal viralni hit!
Zdravje
Mamin genialen trik za preverjanje najstnikov postal viralni hit!
naslednji članek
Novak Djoković v nestrpnem pričakovanju
Svet slavnih
Novak Djoković v nestrpnem pričakovanju