Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Holivudski napitek, ki topi maščobe okoli trebuha

9. 1. 2021; 02.00
Avtor: V. M.
grenivka

foto: profimedia

Predstavljamo vam recept za napitek, ki je izjemno popularen med znanimi holivudskimi igralci. Gre za preprost napitek, s katerim si pomagajo do hitrejše izgube kilogramov.

Če vas jezijo maščobne obloge okoli trebuha, se hujšanja nikar ne lotevajte s celodnevnim stradanjem. Modreje bo, če se boste po poti do cilja odpravili z glavo in si pripravili pameten način prehranjevanja, ki naj ga spremlja uživanje zadostne količine vode in dnevna telesna aktivnost. Uživajte hrano z nizkim glikemičnim indeksom,  izogibajte se zlasti cvrtju, kruhu testeninam, slaščicam in gaziranim pijačam.

Da pa vas bo dieta hitreje razveselila z želenimi rezultati, si najmanj dvakrat na dan pripravite slavni napitek, ki pomaga pri raztapljanju maščob. Znani holivudski obrazi so nad napitkom navdušeni tudi zato, ker vpliva na splošno dobro počutje. Telesu namreč daje energijo, osvežuje, varuje pred okužbami, pospešuje metabolizem in čisti črevesje. Poleg tega vas bo napitek nasitil, uravnal raven inzulina v krvi, znižal pa bo tudi vaš volčji apetit.

Napitek pijte vedno 20 minut pred obrokom, privoščite si ga najmanj 2x na dan. foto: profimedia

Sestavine za pripravo napitka:

•    grenivka
•    3 žlice jabolčnega soka
•    žlica medu
•    po želji lahko dodate vodo

Priprava:

Uporabite lahko zgolj skok grenivke ali pa skupaj z jabolčnim kisom in medom zmiksate olupljen sadež. Priporočamo vam slednje, saj je grenivka polna vlaknin, ki vas bodo nasitile in občutno zmanjšale potrebo po nezdravih prigrizkih.

Uživanje: Napitek pijte vedno 20 minut pred obrokom, privoščite si ga najmanj 2x na dan. Spremljevalec diete naj bo 7 dni, nato pa uživanje za teden dni prekinite. V tem času seveda nadaljujete z dietnim jedilnikom.

Preberite si še: Hitra dieta s čarobno juhico

prejšnji članek
Brian Austin Green 'pozabil' na nekdanjo ženo
Svet slavnih
Brian Austin Green 'pozabil' na nekdanjo ženo
naslednji članek
Voditeljica športa rodila deklico z bujno pričesko
Moda&Lepota
Voditeljica športa rodila deklico z bujno pričesko