janez usenik Odkrito.si

Voditelj na Pop TV: Luke Dončića imam poln kufer!

nika urbas Svet24.si

Nika Ambrožič Urbas o tem, kakšna je v resnici

boris-becker_re Svet24.si

Beckerjev diplomatski potni list v bistvu ...

FOTO1 Dojencki Svet24.si

Kradli slovenske otroke in jih prodajali na Zahod?...

Hailey Baldwin-justin bieber-poljub Najstnica.si

Hailey Baldwin in Justin Bieber ujeta med ...

uvodna Petisvet

Očka, ne bo me več k tebi

FOTO3 Iris Mulej in Admir Becic Njena.si

Slovenska zvezdnica zaročena!

Trik, ki vas bo rešil, če si boste ključe zaklenili v avto
| V. M.

Trik, ki vas bo rešil, če si boste ključe zaklenili v avto

Nemalo ljudem se je že pripetilo, da so avtomobilske ključe po nesreči zaklenili v avtomobil. Čeprav morda menite, da se to vam ne more zgoditi, si le poglejte trik, ki vas lahko reši iz neprijetne situacije.

Ključe si po nesreči zaklenete v avto. Kaj pa sedaj? Če imate v torbici rezervni ključ, je težava kakopak rešena. Če ga imate doma, vam ga morda lahko kdo dostavi, če pa slednje ne pride v poštev, ste milo rečeno v zagati. Lahko sicer razbijete steklo, a s tem boste povzročili škodo in z njo povezane stroške. Lahko pa se težave lotite na profesionalen način. Kako? Berite dalje …

V nekaj minutah do ključev

Potrebujete tanek, ploščat, a dovolj čvrst predmet, ki ga boste nežno potisnili v odprtino vrat, da se bodo nekoliko razmaknila – potrebujete tako široko odprtino, da boste vanjo potisnili dolg, tanek in čvrst pripomoček, denimo žico, ki jo na vrhu upognete. Z oblikovano kljukico lahko z malce spretnosti dosežete kljuko na notranji strani vrat. Kako natanko poteka reševanje jeklenega konjička, si poglejte v spodnjem video posnetku.