Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Neobičajna smrt Matere zmajev

17. 9. 2017; 09.00
Avtor: V. M.
Daenerys-

Tudi Emilie se sprašuje, kaj se bo zgodilo z Daenerys. foto: Facebook

Precej neobičajno smrt si je zvezdnica Igre prestolov Emilia Clarke zamislila za lik Matere zmajev, v katere čevlje je stopila, ko je štela zgolj 23 let. Vas zanima, kako naj bi Daenerys Targaryen končala svojo slavo?

Emilia Clarke se danes zapeljivo smuka med največjimi igralskimi imeni na svetu. A ko je na avdiciji negotovo zaplesala robotski ples, se ji še sanjalo ni, da bo nekaj let kasneje okronana za najbolj seksi žensko na svetu in da bo njena slava presegla še tako bujno domišljijo slave željnih igralcev.

Emilia Clarke je bila okronana za najlepšo žensko na svetu. foto: Facebook

Zvezdnica Igre prestolov navdušuje tudi v sedmi sezoni, ker pa so življenja junakov nenehno ogrožena, njeni oboževalci s strahom spremljajo napeto dogajanje in se sprašujejo, koliko časa bodo še lahko spremljali pogumno svetlolasko. Minljivosti se zaveda tudi Emilia, zato ji misli pogosto zaidejo k vprašanju, kako bo Daenerys Targaryen umrla.

''Bistvo same serije je, da liki postanejo ljubljenci gledalcev, potem pa jih slejkoprej ubijejo. Tako nihče od nas ne ve, kako dolgo bo živel. A če bo Daenerys morala umreti, potem naj umre tako, kot se spodobi. Rada bi eksplodirala,'' pokima Emilia, ki pa ni razkrila, kako naj bi eksplozijo v svetu Igre prestolov sploh izvedli.

foto: Facebook

prejšnji članek
Takšna je bila preden je postala bojevnica iz Igre prestolov
Svet slavnih
Takšna je bila preden je postala bojevnica iz Igre prestolov
naslednji članek
Znana igralka po hudi nesreči pristala v bolnici
Svet slavnih
Znana igralka po hudi nesreči pristala v bolnici