Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Alu folija na bolečem mestu: To se bo zgodilo po eni uri

27. 2. 2018; 02.00
Avtor: V. M.
alu folija2
Neverjetni zdravilni učinki alu folije …

Alu folija ni uporabna zgolj v gospodinjstvu. Čeprav se sliši neverjetno, jo vse pogosteje uporabljajo za lajšanje bolečin, vnetij in prehladov. Metoda dobro služi zoper številne bolezni, kot so denimo išias, putika, artritis, protin, revma, številne bolečine v mišicah in sklepih pa tudi pri lajšanju simptomov prehlada in gripe.

Zveni precej nenavadno, kajne? Pa vendar pričevanja in raziskave nakazujejo na to, da metoda učinkuje. Če jo želite preizkusiti, ravnajte takole …

Bolečine: Odrežite kos folije in s svetlečo stranjo navzdol ovijte boleče mesto. Nato vse skupaj previjte s povojem in počivajte eno uro. V tem času se bo pod folijo povečala temperatura, boleče mesto se bo pričelo potiti, kar bo povzročilo zdravilni čistilni učinek, ki lajša vnetja, bolečine in sprošča mišice. Ob hujših bolečinah, ki jih denimo povzroča išias ali artritis, imejte boleče mesto ovito dlje časa, brez skrbi lahko metodo uporabite tekom noči.

Prehlad: Vas muči prehlad? Vrhove prstov ovijte v alu folijo in počakajte na učinek. Po dveh urah vas bo razveselilo boljše počutje, saj predstavlja folija odlično tehniko za boj proti bakterijskim in virusnim okužbam. Metodo lahko ponavljate več dni.

bolecine

bolecine foto: Dreamstime

prejšnji članek
Super trik: Tako boste v sekundi odmrznili ključavnico
Zdravje
Super trik: Tako boste v sekundi odmrznili ključavnico
naslednji članek
Če imate doma te skodelice, jih takoj nehajte uporabljati
Zdravje
Če imate doma te skodelice, jih takoj nehajte uporabljati