vodičar Odkrito.si

Usodni da Mihe Vodičarja, prišla tudi bivša

helena blagne Svet24.si

Helena, Salome, Desa in Zvezdana o menopavzi

Harlequin ichthyosis, luske Svet24.si

VIDEO: Mati svojega enoletnega sinčka dvakrat na ...

Luka Mesec Svet24.si

Koalicijske igrice in zviti načrti Luke Mesca

Selena Gomez, italija Najstnica.si

Selena Gomez ujeta v naši sosednji državi

angelska števila Petisvet

Angelska števila: kaj vam sporočajo angeli?

kolsek natalija 16_1 100 Njena.si

Natalijo Kolšek ujeli policistki

Glin – okna ki dihajo z naravo …
| Oglasno sporočilo

Glin – okna ki dihajo z naravo …

Glin Tis d.o.o. je ponudnik lesenih oken blagovne znamke Glin, ki ima več kot 115 letno tradicijo.

Osnovna dejavnost podjetja je prodaja lesenega stavbnega pohištva, ki ga izdelujejo tudi v kombinaciji les – aluminij. Ponujajo tudi PVC okna priznanega evropskega proizvajalca. V paleti izdelkov imajo še lesena vhodna vrata v klasični in moderni izvedbi, pvc vhodna vrata, lesena polkna ter vse vrste senčil. Celovitost ponudbe zaokrožujejo s paleto spremljajočih storitev, kot so meritve, montaža izdelkov ter servis in vzdrževanje. Svetujejo in pomagajo vam tudi pri pridobitvi subvencije Eko sklada, s pomočjo katere pridobite ob menjavi obstoječih oken za nova 20% oz. 50% nepovratnih sredstev, odvisno iz katere regije prihajate.

Okna Glin sledijo visokim zahtevam toplotne in zvočne izolativnosti ter najzahtevnejšim varnostnim normam. Kot energetsko najvarčnejša okna izpostavljajo okna iz linije PASIV 92 v kombinaciji les, les-aluminij, s profilom debeline 92 mm ali z dodatno vgrajenim termo polnilom ter trojnim tesnjenjem. Uspešno sledijo tudi estetskim smernicam saj so v zadnjih letih razvili nov model okna Glin LINE 99, ki ima zaradi poravnanih linij tako na zunanji kot notranji strani zelo moderen in privlačen videz.

Na lanskem sejmu Dom v Ljubljani so kot novost predstavili novo okno Glin LINE 103, ki združuje prednosti tako linije PASIV 92, kot linije LINE 99. Okno je visoko energetsko učinkovito ter estetsko privlačno in tako primerno tudi za vgradnjo v moderne nizkoenergijske in pasivne hiše.

Zaupajo jim številni naročniki iz vseh panog tako v Sloveniji kot v tujini, kamor v zadnjih letih pospešeno prodajajo svoje izdelke.