kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

To jim bo pomagalo pri odkrivanju sveta!

25. 3. 2018; 12.38
Avtor: Oglasno sporočilo
admin-panel-image-2a0d446f-71a2-4e3d-99bd-7e10777b0f7f-1502101777407
Mali nadobudneži rastejo hitreje kot bi pričakovali. In hlačne pleničke jim bodo pomagale, da bo odraščanje še bolj prijetno, aktivno in suho!

Svojemu aktivnemu malčku zagotovite svobodo raziskovanja in gibanja z vsestransko mehkobo, dihajočimi materiali in do 12 ur zagotovljeno suhost novih hlačnih pleničk Pampers Premium Care. Brez dvoma jih bosta oba vzljubila.

Pleničke, ki odraščajo skupaj z njimi
Ko mali nadobudneži shodijo, začnejo zares odkrivati in spoznavati svet okoli sebe. In takrat postanejo še bolj aktivni. V tem obdobju je prav, da plenice rastejo skupaj z njimi. In katere plenice so tiste, nad katerimi so navdušeni?

Hlačne pleničke so super ideja!
Najboljši razlog, seveda ob odvajanju od plenic, je, ko z uporabo hlačnih plenic malčku povemo in pokažemo, da si lahko namesti pleničke sam. To jim da dodatno motivacijo, da jih lažje oblečejo in tem pogumno počasi vstopajo v svet, ko bo plenice nadomestilo spodnje perilo.
Hlačne pleničke pa so super izbira tudi ponoči. Ker številni malčki potrebujejo kar nekaj časa, da so tudi ponoči brez plenic, jim hlačne plenice pomagajo ohranjati občutek samostojnosti.

Zakaj izbrati ravno Pampers Premium Care?
Hlačne pleničke Pampers Premium Care zagotavljajo zaupano Pampers suhost, hkrati pa z otroškim losjonom ščitijo občutljivo otroško kožo, predvsem pa nudijo udobje. Imajo namreč mehak in raztegljiv trak, ki sega okrog celotnega pasu in tako aktivnemu malčku sledi na vsakem koraku. 


prejšnji članek
Velikonočne jedi: od prate do pince
Kulinarika
Velikonočne jedi: od prate do pince
naslednji članek
Test: Ali ste depresivni?
Zdravje
Test: Ali ste depresivni?
#obraziavenija
obraziavenija