Anamaria Goltes top najstnica Odkrito.si

Dekle Luke Dončića s to objavo marsikomu vzelo ...

ljfw 6 Svet24.si

Ladova Anela osupnila s svojo postavo

energije Petisvet.si

Zaradi tega razpada naše življenje!

hrana v smeteh 2 Svet24.si

Hrana z Rdečega križa končala v smetnjaku

Jan Plestenjak, modrijani, blaž švab Svet24.si

Modrijani so bili prestrašeni, ko jih je poklical...

Hailey Baldwin Najstnica.si

Tako je Justinova mama pokazala svojo naklonjenost...

IRIS MULEJ s hcerko_premiera LUIS IN VESOLJCKI Kolosej Njena.si

Hčerka Iris Mulej ima tako modno kopalnico

Univerzalni tekaški copati za vse športnice
| Oglasno sporočilo

Univerzalni tekaški copati za vse športnice

Copat zagota odličn oprijem tako na mokrih kot suhih površinah., Adidas

Športnice, ste v iskanju dobrih tekaških copat, ki vam bodo prinesli konkurenčno prednost ne glede na športno panogo?

Potem vas bodo navdušili copati adidas AlphaBOUNCE Beyond, ki, čeprav so namenjeni teku, pomagajo do športnega uspeha prav vsakemu športniku. Med znanimi obrazi nanje prisegajo tenisačica Caroline Wozniacki, nogometaš Gareth Bale ter NBA-jevec James Harden.

Foto: Adidas

Tekaški copat adidas AlphaBOUNCE Beyond je z zlitjem naprednega dizajna in estetike nepogrešljivo orodje vrhunskih športnikov. Združuje namreč najbolj inovativne adidasove tehnologije in materiale, ki prinašajo tri ključne prednosti: prileganje, občutek in oprijem. S tem vsem posameznikom, ki si vedno prizadevajo biti le najboljši, zagotavlja moč, hitrost in uspešen trening.

Foto: Adidas - Na copate prisega tudi vrhunski nogometaš Real Madrida Gareth Bale.

Zračni, udobni in stabilni na vseh površinah

Zgornji del copata iz mreže prinaša zračnost, tehnologija Aramis pa poskrbi za dinamično podporo in stabilnost pri linearnih premikih ter gibanju v različne smeri. Copat je tako idealen za tiste športnike, ki se pri svoji igri hitro odzivajo in pogosto spreminjajo smer gibanja. Visoko zmogljiv vmesni podplat Stretched BOUNCE ustvarja udoben občutek, saj je narejen iz lahke pene EVA in se prilagaja gibanju. Dodatno je copat opremljen še s sistemom podaljšane podpore za peto, ki peto in srednji del stopala objame ter tako poskrbi za večjo fiksiranost in stabilnost. Copat se lahko pohvali še z odličnim oprijemom tako na mokrih kot suhih površinah, saj je podplat izdelan iz vzdržljive Continentalove gume, ki športnikom omogoča, da se oprimejo tal tudi, ko med igro spreminjajo hitrost in smer.

Foto: Adidas

Copati, na katere prisega tudi številka ena ženskega tenisa

Za še večji izziv je adidas Running ustvaril kampanjo Run the Game, ki športnike poziva naj v svoje treninge vključijo več teka in s tem pridobijo konkurenčno prednost. V kampanji se predstavljajo najslavnejši adidasovi športniki, kot so nogometaš Real Madrida Gareth Bale, številka ena ženskega tenisa in zmagovalka odprtega prvenstva Avstralije 2018 Caroline Wozniacki, košarkar Damian Lillard, ki je bil trikrat izbran v ekipo vseh zvezd All Stars in košarkar Houston Rockets James Harden.

Foto: Adidas - AlphaBOUNCE Beyond je nepogrešljivo orodje vrhunskih športnikov.

O nadgradnji treninga s copati AlphaBOUNCE Beyond je Caroline Wozniacki povedala: "Tek je pri treningu bistvenega pomena, saj mi daje prednost na tekmovanjih ter pozitivno vpliva na mojo formo. Zahvaljujoč treningom s copati AlphaBOUNCE Beyond sem prepričana, da bom lahko prevzela nadzor pri dvoboju, ko bo to najbolj pomembno."

Foto: Adidas - Copat je idealen za tiste športnike, ki se pri svoji igri hitro odzivajo.