kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Priprave na dm tek za ženske: kaj vam lahko služi kot spodbuda pri tekaških treningih?

9. 5. 2018; 02.19
Avtor: Oglasno sporočilo
MartinMetelko_0006

foto: Martin Metelko

Tek pripomore k boljšemu počutju, lepši postavi, zdravemu telesu in še bi lahko naštevali. Zato so pomladni dnevi kot nalašč, da si obujete najljubše tekaške copate, oblečete tisto novo tekaško majico, ki ste jo kupili prejšnji mesec, kratke hlače, ki poudarijo prednosti in skrijejo pomanjkljivosti, ter se podate novim tekaškim zmagam naproti.

Kot spodbuda pri treningu pa vam lahko pomagajo različne tekaške prireditve, ki jih je v teh in prihajajočih mesecih kar nekaj. Med njimi je tudi 13. dm tek za ženske. Vsako leto se ga udeležijo tekačice iz vse Slovenije, ki jim tek predstavlja zdrav način življenja in odlično priložnost za druženje.

NAGRADNA IGRA: Podarjamo štartnine za 13. dm tek. 


foto: Anže Malovrh

Zakaj dm tek za ženske?

dm tek za ženske je priložnost, da dan preživite v družbi podobno mislečih dam, ki se rade športno udejstvujejo. Je priložnost, da preizkusite svojo tekaško pripravljenost na 5- ali 10-kilometrski razdalji ter preživite prijeten dan v družbi več tisoč energičnih tekačic. Letos bodo za dodatno spodbudo in sproščeno vzdušje na teku poskrbele številne znane Slovenke in Slovenci, med katerimi so Klemen Bunderla in Klemen Bučan, skupina Čuki ter glasbeni gost presenečenja. Poleg tega dm tek ni namenjen le športnemu udejstvovanju aktivnih dam, temveč je dogodek za vse člane družine ne glede na starost. Partnerji vas bodo lahko spodbujali pri doseganju vašega cilja, otroci pa se bodo tako kot vsako leto zabavali na Oskarjevem teku.

foto: Anže Malovrh

Tudi letos za boljši jutri

Tudi letošnji dm tek za ženske bo imel dobrodelno noto. Na dogodku bodo pri dm ob praznovanju 25-letnice izbranim športnim organizacijam v sklopu iniciative Rastemo s športom podelili finančno podporo v skupni vrednosti 25.000 EUR za izvajanje brezplačnih športnih uric za otroke.

Skupne tekaške priprave

foto: DM tek

Letošnji 13. dm tek za ženske bo zagotovo poskrbel za dan, poln pozitivne ženske energije in nepozabno druženje. Da pa bodo priprave nanj še posebej prijetne, se lahko pridružite skupinskim pripravam, ki vsak četrtek potekajo v devetih slovenskih krajih – Ljubljani, Mariboru, Celju, Kranju, Kopru, Novi Gorici, Novem mestu, Ajdovščini in Domžalah. Poleg že ustaljenih priprav pa se lahko zainteresirane tekačice tudi letos udeležite dodatnih kondicijskih priprav. Prve so že bile 19. 4. v Novem mestu, druge pa bodo 10. 5. v Ljubljani.

Več informacij o 13. dm teku za ženske je na voljo na www.tekzazenske.si.

prejšnji članek
Naravno mazilo, ki opravi s krčnimi žilami
Zdravje
Naravno mazilo, ki opravi s krčnimi žilami
naslednji članek
Modni trendi, ki jim močnejši ne bi smeli slediti
Moda&Lepota
Modni trendi, ki jim močnejši ne bi smeli slediti