mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Izboljšajte svoje prehranske izbire in se osredotočite na hranljiva živila

4. 6. 2018; 08.17
Avtor: Oglasno sporočilo
Njena_3
Cilj družbe Herbalife Nutrition je, da svet na podlagi boljše prehrane postane boljši za vse!

Vemo, da je včasih težko uravnotežiti dobro prehrano, ko pa je treba še otroke peljati v šolo, hiteti v službo in prenašati ves stres čez dan, vendar je to zelo pomembno.

Z vsakim zajtrkom, kosilom in večerjo imate priložnost, da izboljšate svojo prehrano z dobro uravnoteženim obrokom. Ključno je zagotoviti, da zaužite kalorije telesu zagotavljajo hranilne snovi, potrebne za obnovitev zalog in obnovo, ta koncept je znan kot hranilna gostota.

V idealnem primeru bo vaša prehrana zajemala večinoma hranilno bogata živila in malo živil, ki imajo veliko kalorij, kot so na primer maščobe in sladkor, ta živila imajo v primerjavi s hranilnimi snovmi, ki jih vsebujejo, veliko kalorij.

Napitki Formula 1 Herbalife Nutrition kot nadomestni obrok za nadzor telesne teže vsebujejo vse hranilne snovi, ki bi jih telo dobilo z dobro uravnoteženim obrokom. Beljakovine, ogljikovi hidrati, maščobe in vitamini so izbrani tako, da pomagajo pri nadzoru telesne teže na okusen in zdrav način. V Formuli 1 uporabljamo izolat sojinih beljakovin.

To je odličen vir visoko kakovostnih beljakovin rastlinskega izvora, te rastline pa so vzgojene na kmetijskih površinah, ki jih spremljamo in nadziramo. Z vsako kalorijo, ki jo zaužijete z enim izmed navedenih napitkov, pridobite veliko zdravih hranilnih snovi. Nadomestni obrok za nadzor telesne teže, pripravljeni kot napitki, se lahko prilagajajo različnim okusom, zmešate pa jih lahko s priljubljenim sadjem ali zelenjavo, da se zadovoljijo potrebe prav vsak dan.

dr. John Agwunobi, M.B.A., M.P.H.,

sopredsednik in glavni direktor za zdravje in prehrano, Herbalife Nutrition 

Več informacij: www.herbalife.si

prejšnji članek
Takšna je danes Klara iz The Biggest Loser Slovenija
Svet slavnih
Takšna je danes Klara iz The Biggest Loser Slovenija
naslednji članek
Maja že več mesecev žrtev spletnih nestrpnežev!
Svet slavnih
Maja že več mesecev žrtev spletnih nestrpnežev!