Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Piknik na hitro: kako v zadnjem trenutku pripraviti popoln piknik?

22. 6. 2018; 08.37
Avtor: Oglasno sporočilo
piknik2

foto: Thinkstock

Poletni popoldnevi, polni sonca in toplega vremena, kar kličejo k zabavi na prostem. Kako se lotiti priprave piknika, za katerega ste se odločili v zadnjem trenutku, da bo ta popoln?

Zagotovo se vam je že kdaj zgodilo, da ste si na prelep, sončen dan, ob vonju sveže pokošene trave, v zadnjem trenutku zaželeli druženja s prijatelji in sprostitve. Ker organizacija piknika ni odvisna le od lepega vremena in časovne razpoložljivosti vaših prijateljev, temveč tudi od izbire prostora in številnih pripomočkov, je organizacija piknika v zadnjem trenutku pravzaprav precej zapletena.

Za popoln piknik namreč potrebujete okusno in raznovrstno hrano, začimbe in omake za vas in vaše goste, osvežilno pijačo, pa tudi kozarce, krožnike, pribor, papirnate brisače, vreče za smeti, navsezadnje pa tudi žar in pripomočke za žar.

foto: Arhiv

Ste vedeli, da lahko z malo truda in iznajdljivosti pripravite piknik tudi v zadnjem trenutku?

Večino naštetih pripomočkov lahko namreč najdete kar v domači kuhinji in shrambi, za tistih nekaj, ki vam jih bo primanjkovalo, pa lahko zaprosite kar sosede, prijatelje ali pa hitro odhitite v najbližjo trgovino.

To pa ne velja tudi za žar in pripomočke zanj. Teh namreč ne moremo kupiti kar vsepovsod, obenem pa si ne želimo kupiti nekoristnih stvari, ki nam v prihodnosti ne bodo prišle prav. Ob tem vam je ob tem lahko v pomoč vrhunska kolekcija nožev, posod in ostalih pripomočkov za kuhanje Rosmarino Blacksmith's.

Nanje prisega tudi MasterChef 2016, Darko Klemen!

MasterChef 2016, Darko Klemen je vrhunski žar mojster, ki pravi, da posebno skrb nameni izbiri kakovostnih sestavin za peko na žaru in še bolj kakovostnih pripomočkov za žar.

foto: Arhiv

Svetuje izbiro kakovostnega mesa za žar, pravilno temperiranje tega na sobni temperaturi, slednjega pa moramo tudi skrbno shraniti v posebno posodo, s čimer poskrbimo za njegovo sočnost. 

Zakaj je ponudba izdelkov Rosmarino Blacksmith's primerna za piknik v zadnjem trenutku?

Ker jo lahko kupite kar na vašem najbližjem Petrolu! Z malo iznajdljivosti in truda pa si omenjene izdelke lahko zagotovite celo po še nižji ceni!

Med 26. marcem in 15. julijem boste namreč ob vsakem nakupu v višini 10 evrov prejeli 1 nalepko, te pridno zbirajte v zbirni kuponček in ko se ta zapolni, ga lahko predložite ob nakupu izdelka s pripadajočim popustom. Te bo mogoče kupiti med 26. marcem in vključno 29. julijem, oziroma do razprodaje zalog izdelkov.

Več o akciji preberite tukaj.

prejšnji članek
"Vroča mati Luke Dončiča ukradla šov na NBA izboru"
Svet slavnih
"Vroča mati Luke Dončiča ukradla šov na NBA izboru"
naslednji članek
Katarina Čas naskrivaj postala pevka
Svet slavnih
Katarina Čas naskrivaj postala pevka