mojca fatur Odkrito.si

Partnerica Klemna Slakonje o ozadju "nerazumne" ...

molk naslovnica Foto Ziga Culiberg (1) Svet24.si

Miša Molk o življenju, hčerki in moških

duhovna Petisvet.si

Karma je dela svoje, a to, kar bo še naredila ...

csd, center za socialno delo Svet24.si

CSD pred zlomom: z motorko nad socialne delavce!

Horoskop Svet24.si

Tedenski horoskop: z lopatami do konca

NIck JOnas Najstnica.si

Nick Jonas priznal, da si želi otroka

franko bajc Njena.si

Franko priznal, kaj mu je pomagalo do zmage

Voda - prava izbira za vse dogodivščine
| Oglasno sporočilo

Voda - prava izbira za vse dogodivščine

Promocijski material

Voda je v našem vsakdanjem življenju nekaj tako samoumevnega, da dostikrat pozabimo, kako pomembna je.

Redkokdaj se sprašujemo o izvirih, nahajališčih in zalogah vode. Imamo srečo, saj živimo v državi, ki glede vodnih virov spada med najbogatejše evropske države. Večinoma, kar v 97 odstotkih, pitno vodo dobimo iz podzemnih virov. Kakovostno in čisto vodo si lahko natočimo kar iz domače pipe ali pa posežemo po ustekleničeni. Izvirska voda Zala, prva v priročni kvadratni PET plastenki, je naša izbira za vse dnevne dogodivščine.

Vaša urbana sopotnica

Izvirska voda Zala je doma v prestolnici in je super sopotnica vsem, ki iščejo čisto svoj urbani ritem. Velikokrat se odpravimo v mesto po navdih ali doživetje, sledimo obveznostim ali iščemo prijetne trenutke, spoznavamo nove ljudi ali iščemo prijeten kotiček s knjigo v žepu. Z Zalo v roki gre vse lažje, od zgodnjih zaspanih juter do poznih spontanih večerov. Zala osveži tudi tiste situacije, v katerih nas zgrabi sramežljivost in nam vliva pogum takrat, ko preizkušamo nove poti.

Foto: Promo

ZALA za čisto vsakogar 

Zala z okusom predstavlja nizkoenergijske pijače z okusom bele breskve, jabolka, limone z grenivko, uporabnikom pa je na voljo tudi lani nov okus - malina. Družini Zala se pridružujeta tudi Zala malina z mehurčki in Zala jabolko z mehurčki, ki bosta s svojo gazirano svežino zadovoljili žejo na vsakem koraku. Na aseptični liniji polnjeni Zala izdelki so brez konzervansov.

Zala z okusom brez sladkorja (in brez sladil) je linija, ki je v 2018 prejemnica nagrade Nutris za najbolj inovativno linijo živil v segmentu pijač. Na voljo so 4 priljubljeni okusi (malina, grenivka, jabolko in breskev). Verjamemo, da bo vsaka Zala našla svoja žejna usta in v sebi odtisnila lepe spomine vseh urbanih avantur.

Izberete lahko med 0,5 l , 1 l ter 1,5 l plastenkami. Najnovejši članici družine pa sta prepoznavni po svojih 0,33 l pločevinkah, ki ju krasita tudi edinstveni ilustraciji – popolni za sodoben urbani ritem.