vili resnik Odkrito.si

Vili Resnik v skrbeh zaradi hčere

harry meghan 1 Svet24.si

Kdo bodo botri prvemu otroku Meghan in Harryja?

girl-1666678_1280 Petisvet.si

Zdaj lahko rešimo marsikaj, tudi finance, če ...

Brenton Tarrant_sodišče_nova zelandija Svet24.si

Napadalec iz Christchurcha je bil v Sloveniji

51214628_2298256230419385_4899901198984806400_o Svet24.si

Zaskrbljena družina: Šabanova žena noče iz ...

bff vichy friends Njena.si

Slovenke v najboljših prijateljicah iščejo ...

alenka kosir Njena.si

Alenka Košir odkrito razkrila, koliko kilogramov ...

Voda - prava izbira za vse dogodivščine
| Oglasno sporočilo

Voda - prava izbira za vse dogodivščine

Promocijski material

Voda je v našem vsakdanjem življenju nekaj tako samoumevnega, da dostikrat pozabimo, kako pomembna je.

Redkokdaj se sprašujemo o izvirih, nahajališčih in zalogah vode. Imamo srečo, saj živimo v državi, ki glede vodnih virov spada med najbogatejše evropske države. Večinoma, kar v 97 odstotkih, pitno vodo dobimo iz podzemnih virov. Kakovostno in čisto vodo si lahko natočimo kar iz domače pipe ali pa posežemo po ustekleničeni. Izvirska voda Zala, prva v priročni kvadratni PET plastenki, je naša izbira za vse dnevne dogodivščine.

Vaša urbana sopotnica

Izvirska voda Zala je doma v prestolnici in je super sopotnica vsem, ki iščejo čisto svoj urbani ritem. Velikokrat se odpravimo v mesto po navdih ali doživetje, sledimo obveznostim ali iščemo prijetne trenutke, spoznavamo nove ljudi ali iščemo prijeten kotiček s knjigo v žepu. Z Zalo v roki gre vse lažje, od zgodnjih zaspanih juter do poznih spontanih večerov. Zala osveži tudi tiste situacije, v katerih nas zgrabi sramežljivost in nam vliva pogum takrat, ko preizkušamo nove poti.

Foto: Promo

ZALA za čisto vsakogar 

Zala z okusom predstavlja nizkoenergijske pijače z okusom bele breskve, jabolka, limone z grenivko, uporabnikom pa je na voljo tudi lani nov okus - malina. Družini Zala se pridružujeta tudi Zala malina z mehurčki in Zala jabolko z mehurčki, ki bosta s svojo gazirano svežino zadovoljili žejo na vsakem koraku. Na aseptični liniji polnjeni Zala izdelki so brez konzervansov.

Zala z okusom brez sladkorja (in brez sladil) je linija, ki je v 2018 prejemnica nagrade Nutris za najbolj inovativno linijo živil v segmentu pijač. Na voljo so 4 priljubljeni okusi (malina, grenivka, jabolko in breskev). Verjamemo, da bo vsaka Zala našla svoja žejna usta in v sebi odtisnila lepe spomine vseh urbanih avantur.

Izberete lahko med 0,5 l , 1 l ter 1,5 l plastenkami. Najnovejši članici družine pa sta prepoznavni po svojih 0,33 l pločevinkah, ki ju krasita tudi edinstveni ilustraciji – popolni za sodoben urbani ritem.