900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Črni prah, ki je navdušil že na tisoče Slovencev!

17. 9. 2018; 07.30
Avtor: Oglasno sporočilo
karbonoil

Karbonoir foto: Promocijski material

Si predstavljate, da bi si popoln nasmeh lahko zagotovili kar doma? Zdaj je to mogoče! Z aktiviranim ogljem iz kokosovih lupin Karbonoir bo beljenje zob postalo zabavno kot še nikdar, na popolnoma naraven in varen način.

Oglje je odličen borec proti nastajanju zobnega kamna, njegova neverjetna absorbcijska moč pa bo z vaših zob odstranila tako zobne obloge kot tudi bakterije. Vaši zobje se bodo pomladili za kar nekaj let - postali bodo občutno bolj gladki, ter vam na obraz povrnili širok nasmeh. Rumeni madeži, ki so posledica vsakodnevnega uživanja kave ter čaja, bodo z ogljem le še preteklost. Z redno uporabo izdelka bodo odšle v pozabo tudi težave z zadahom, kariesom in paradontozo.

Karbonoir foto: Promocijski material

Naše kokosovo oglje že po prvi uporabi vzljubijo prav vsi - otroci, mamice, očetje, mladi, pa tudi babice in dedki. Karbonoir aktivirano oglje je tako obvezna oprema vsakega doma, vseh generacj! Brezskrbno ga lahko uporabljajo tudi vegani.

Pričarajte si nasmeh na obraz tudi vi. Svoje naročilo lahko oddate na telefonsko številko 040 507 560 ali pa obiščete našo spletno stran www.karbonoir.si.

prejšnji članek
Challe Salle se je sprehodil do oltarja
Svet slavnih
Challe Salle se je sprehodil do oltarja
naslednji članek
Kmetija: Aneta srečno zaljubljena
Resničnostni šovi
Kmetija: Aneta srečno zaljubljena