ris, slovenija
Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj izjemnega, brez strahu so pritacali po cesti

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Največja rekreacija na prostem - brezplačno!

15. 9. 2018; 02.48
Avtor: Oglasno sporočilo
telovadba

foto: shutterstock

Brezplačne športne vadbe, strokovna predavanja, delavnice, zabava za otroke, zabavni program s Trkajem in skupino Calypso - Arboretum Volčji Potok, nedelja, 30. september, od 10. ure dalje!

Letošnja jesen bo migimigastična! Športne navdušence in tiste, ki to želite postati, bo navdušila največja rekreacija na prostem - MigiMigi dan, ki bo potekala v prijetnem ambientu Arboretuma Volčji Potok, v nedeljo 30. septembra, od 10. ure dalje. Prijavi se in si zagotovi PROST VSTOP na www.migimigi.si!

Bi spoznali in preizkusili katero izmed športnih vadb? 

Na največji rekreaciji na prostem - MigiMigi dnevu, vas namreč čaka več kot 40 športnih vadb, ki bodo potekale pod budnim očesom priznanih športnih strokovnjakov, ki jih pozna širna Slovenija! 

Potem imate edinstveno priložnost, da to storite popolnoma brezplačno!

Znamenit resetworkout, ki bo potekal pod vodstvom priznanega trenerja Matica Kolenca in finalistke shujševalnega šova The Biggest Loser Slovenija Indire Ekić, vadba z elastikami in meditacija petih elementov, ki bo potekala pod vodstvom profesionalnega borca in trenerja borilnih veščin, Denisa Porčiča - Chorchypa, Bootcamp in Metabolic effect vadba pod vodstvom priznanega osebnega trenerja Iztoka Hodnika, NIT vadba znamenite Nataše Gorenc in še mnoge druge! Tekaški navdušenci pa boste imeli spektakularno priložnost, da se udeležite posebnega MigiMigi teka, na katerem vas bo spremljala in zanj tudi ogrela, nekdanja vrhunska atletinja in aktualna Miss Športa - Manca Šepetavc

foto: Profimedia

Bo priložnost tudi za posvet z vašim najljubšim športnim strokovnjakom? 

Seveda! Številni priznani športni in prehranski strokovnjaki vam bodo na voljo prek celotnega dneva, ko se boste lahko udeležili tudi številnih predavanj na temo zdravega in športnega življenja, rekreacije, prehrane in stresa. Predavali bodo: vrhunski športni psiholog dr. Matej Tušak, strokovnjak za prehrano iz Dr. Feel Good-a - Mario Sambolec, profesionalna osebna trenerka Patricia Pangeršič in številni drugi.    

Bi želeli spoznati in preizkusiti nekaj novega? 

Potem se udeležite zabavnega shapeboxinga - mešanice borilnih veščin, ki ga bo vodila elitna inštruktorica Tamara Smonker, delavnice plesa ob drogu, ki jo bo vodila Anja Šivic, ki je pred leti slovensko javnost navduševala v šovu Slovenija ima talent, mešanice pilatesa, meditacije in joge - devayanilatesa, ki ga bo vodila svetovno priznana jogistka Ana Kersnik Žvab in številnih drugih vadb ter delavnic!

Si želite sprostitve za telo in duha? 

Brez skrbi, poskrbljeno bo tudi za to. V mirnem in odmaknjenem delu Arboretuma Volčji Potok, bodo na svoj račun prišli tudi vsi tisti, ki se želijo dodobra spoznati z različnimi vrstami joge in vadbami, ki ne krepijo le telesa ampak tudi duha. Z nami bodo Petra Smolnikar, Monika Pekošak in Ana Kersnik Žvab. Preprosto pa morate preizkusiti tudi vadbo FIT BOGINJA, ki ženskam pomaga prepoznati darove in njihov izvor - vodila jo bo simpatična Urška Lustram

Ne le vadbe, čaka vas tudi sprostitev za telo in duha ... foto: Dreamstime

Starši: imate otroke, pa ne veste, kam z njimi, če bi se udeležili MigiMigi dneva

Potem ste lahko brez skrbi. Poskrbljeno bo tudi za najmlajše, ki se bodo lahko preizkusili v Mini olimpijadi, za katero bo poskrbel Olimpijski komite Slovenije, zabavni kolesarski pisti Kolesarskega društva Rog, posebni FEEL GOOD delavnici za otroke, ki imajo veliko energije, za katero bo poskrbel Dejan Milenković iz Dr. Feel Good-a. 

Kdo bo še migal z nami? 

Z nami bodo tudi MigiMigi ambasadorji - Petra Majdič, Jernej Celec in Trkaj, ki bo poskrbel za pravo glasbeno rekreacijo s skupino Calypso

Še vedno niste popolnoma prepričani? 

Prijava na dogodek je popolnoma brezplačna in vam omogoča prost vstop in neomejen ogled celotnega Arboretuma Volčji Potok, obenem pa možnost, da brezplačno spoznate in preizkusite številne športne vadbe, se udeležite številnih strokovnih predavanj in delavnic ter preizkusite številne zdrave kulinarične dobrote, za katere bodo poskrbeli COOL FOTR in številna druga znana kulinarična imena.  

Tega res ne smete zamuditi! 

ZA PROST VSTOP SE PRIJAVITE NA: WWW.MIGIMIGI.SI!

prejšnji članek
Žalostno življenje Meghan Markle: komu sploh lahko zaupa?
Svet slavnih
Žalostno življenje Meghan Markle: komu sploh lahko zaupa?
naslednji članek
Duo 2Cellos uresničila svoje sanje
Svet slavnih
Duo 2Cellos uresničila svoje sanje
#obraziavenija
obraziavenija