Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Ste pozorni na to, kaj vam govori vaša koža?

2. 10. 2018; 09.12
Avtor: Oglasno sporočilo
hauschka_slika

Dr. Hauschka - 100 % naravna in eko certificirana kozmetika foto: Promocijsko gradivo

Koža je naš največji organ, zato je pomembno, da uspešno prepoznamo prve znake njenega staranja in tem tudi prilagodimo izbiro kozmetike.

Sploh veste, kakšne zahteve ima vaša koža?

Na pol poti skozi življenje postanemo modrejši in zahtevnejši – tako kot naša koža. Prvi znaki staranja kože se pojavijo med 25. in 30. letom starosti, pogosto pa se kažejo kot izguba elastičnosti in vlage. Zrela koža namreč hitreje postane suha in pigmentirana, obenem pa izgublja čvrstost. V kolikor omenjenih znakov ne prepoznamo pravočasno, se pogosto poslužujemo uporabe kozmetičnih izdelkov, ki ne pripomorejo k ohranjanju vlage in aktivnosti kože, ta pa se posledično hitreje suši in izgublja elastičnost.

Dr. Hauschka - 100 % naravna in eko certificirana kozmetika 

Kot odgovor za vse tiste, ki želite svoji zreli koži le najboljše in se vsak dan znova trudite ne izgledati mlajše ampak predvsem boljše, je podjetje Wala GmbH razvilo posebno regenerativno linijo izdelkov, ki izboljšujejo elastičnost in spodbujajo naravno regeneracijo kože. 

Dr. Hauschka Regenerativna linija vsebuje izdelke za vsakodnevno uporabo, v obliki dnevnih krem in učvrstilnih serumov za obraz in oči, krem za dekolte in vrat ter krem za telo. Še posebej, ob menjavah letnih časov ter stresnejših situacijah se stanje kože lahko spremeni. Ko koža izgubi ravnovesje in potrebuje spodbudo za ponovno vzpostavitev normalnega stanja, takrat vašo nego dopolnite s tako imenovanimi Intenzivnimi negami in ampulami. Intenzivna regenerativna nega vsebuje draga modra kamna turmalin in jantar. Naslednje sestavine so še, zlato, bela lilija, slezovi listi, listi ginka in oljke, matični mleček, naravna termalna slana voda in destilat sandalovine prebudijo koži lastne obnovitvene moči.

Vsak izdelek iz Dr. Hauschka Regenerativne linije kožo spodbudi k regeneraciji s svojo lastno močjo ter jo gladi in čvrsti. Tako koža postopoma preide v svojo lastno ravnotežje, je navlažena in elastična, kot posledica naravne regeneracije.

Celice se nikoli ne bodo pozabile obnavljati in bodo za to vedno imele dovolj moči. Popolnoma se obnovijo v 28 dneh. Časa se nazaj ne da zavrteti, lahko pa podpiramo vitalnost kože s tem, da jo spodbujamo k ohranjanju vlažnosti in naravne čvrstosti.

Regenerativna nega Dr. Hauschka foto: Promocijsko gradivo

Najdragocenejše sestavine za nežen poljub vaši koži

Bogata olja in skrbno izbrani izvlečki zdravilnih rastlin  v izdelkih dr. Hauschka za zrelo kožo spodbujajo regenerativni cikel kože. 

Olje makadamije, ki preprečuje staranje kože, njivska preslica, ki spodbuja presnovo kože in krepi vezivno tkivo, kalanhoja, ki pripomore k ohranjanju vlage v koži, oljka, ki vsebuje maščobne kisline za negovanje in voljnost kože, breza za notranje in zunanje čiščenje ter črna detelja, ki pozna skrivnost obnove kože.

Dragocene sestavine izdelkov za regerativno nego Dr. Hauschka foto: Promocijsko gradivo

Dr. Hauschka Regenerativna dnevna krema Balance: 

- kožo naredi gladko
- osveži videz s pigmenti, ki odbijajo svetlobo
- z nežnimi bronznimi pigmenti 

- ustvari poživljajoč sijaj
- prekrije pigmentacijo kože
- zmanjša videz linij in gub
- podpira in pomaga aktivirati

- lastno uravnavanje vlaženja kože
- ščiti in hrani kožo
- podpira lastno obnovo kože 

Novost: Dr. Hauschka Regenerativna krema za obraz Balance, ki je 100 % naravna in ekocertificirana, hkrati poskrbi za enakomeren ten, zmanjšanje gubic in dnevno zaščito zrele kože 

Nova dnevna krema je blago tenirana in vsebuje mineralne pigmente, ki poskrbijo za naraven odsev svetlobe ter enakomeren in svež ten, koža pa je obenem občutno mehkejša. Krema za obraz tudi reducira gubice in obrazne linije, povzročene s pomanjkanjem vlage. 

Različni toni pigmentov poskrbijo za ujemanje z vsakim individualnim tenom, od porjavelega do zelo bledega. Krema vsebuje zlate, zelene in rdeče pigmente, ki odbijajo svetlobo. Pigmenti zlate in zelene barve so idealni za prekrivanje rdečice in poskrbijo za nežen sijaj kože, medtem ko rdeči pigmenti prekrivajo temnejše dele kože, kot na primer podočnjake. 

Regenerativna krema Balance foto: Promocijsko gradivo

Regenerativno dnevno kremo Balance nanesemo vsako jutro, po čiščenju, toniziranju in revitalizaciji. Hitro se vpije in je odlična podlaga za ličila. Ob hladnih zimskih mesecih, ko koža potrebuje dodatno nego, jo lahko nanesemo tudi preko drugega izdelka za dnevno nego obraza.

Izdelki Dr. Hauschka so na voljo v Sanolaborjih po Sloveniji, Maxiju, Nami, bolje založenih lekarnah in bio prodajalnah. 

Vabimo vas, da poizkusite izdelke za regenerativno nego po promocijski ceni z 10-odstotnim popustom s kodo SVET18. Koda velja samo na dr.hauschka.si.

Dr. Hauschka - 100 % naravna in eko certificirana kozmetika

Dr. Hauschka je eko certificirana kozmetika z različnostjo, ki vas že več kot 50 let na naraven način, brez sintetičnih konzervansov, umetnih dišav in barvil, brez PEG ter silikonov neguje od glave do pete. Zakaj je Dr. Hauschka različna od drugih naravnih kozmetik? Odgovor se nahaja v temeljih pridelave, ki so biodinamični ali Demeter, tam, kjer je taka pridelava možna. Sestavine so vse naravnega izvora, veliko rastlin je zdravilnih. Hkrati kozmetika temelji na homeopatskih načelih in obravnava človeka kot celoto. Upošteva pravične trgovinske odnose ang. Fair Trade. Vodilo Dr. Hauschka kozmetike je, da so surovine najvišje možne kakovosti. Dr. Hauschka kozmetika je družbeno odgovorna in ne služi trgom ter dobičkom, temveč ljudem.

prejšnji članek
Kmetija: Sandija po hrbtu udarila karma!
Svet slavnih
Kmetija: Sandija po hrbtu udarila karma!
naslednji članek
Tako je Indira svojemu Maticu izpovedala ljubezen
Svet slavnih
Tako je Indira svojemu Maticu izpovedala ljubezen