bolnišnica
Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu lahko pisali le še recepte

borut petek
Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga plačuje za svetovanje?

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Otroški jok v Reki ljubezni!

24. 10. 2018; 08.30
Avtor: Vesna M
irena

Nocoj ne zamudite Reke ljubezni! foto: POP TV

Zgodil se bo težko pričakovan dogodek, ki bo na Krko prinesel smeh in solze. Tiste otroške ter seveda nekoliko slajše, ki jih bodo rodila čustva sreče in veselja.

Po dramatičnih pretresih v priljubljeni seriji Reka ljubezni, bo zgodba končno zajadrala v bolj prijetno poglavje. Blaža kakopak ne bomo pozabili, a čas je, da obrnemo nov list, ki pa nam prinaša vrsto vznemirljivih trenutkov. Smo namreč ravno na prelomnici, ko bosta Irena in Rok v naročje prižela svojega prvega otroka.

Igralka Lara Komar ne skriva, da je ob upodobitvi prizorov ponovno podoživela občutke, ki so jo objemali v času, ko je pod srcem nosila svoja otroka. ''Res prijetno mi je bilo obujati spomine in ne skrivam, da sem večkrat pomislila na to, da bi bilo mogoče lepo to spet doživeti, s pravim trebuhom!'' je smeje se povedala temnolaska.

Na malih ekranih pa nas ne bo razveselilo le rojstvo, kot smo že lahko videli, se je zgodbi pridružil nov lik, na POP TV pa so nam še zaupali, da bo serija dobila tudi nov parček. Huh, na Krki bo še zelo zanimivo in naj vam zarotniško namignemo, da nocoj resnično ne smete zamuditi Reke ljubezni!

Irena in Rok bosta prvič postala starša.

Irena in Rok bosta prvič postala starša. foto: POP TV

prejšnji članek
Najuspešnejša svetovna smučarka bo postala mamica
Svet slavnih
Najuspešnejša svetovna smučarka bo postala mamica
naslednji članek
Katarina Čas priznala, da ga ljubi
Svet slavnih
Katarina Čas priznala, da ga ljubi