gates_re_20.09.12 Dobra karma

Vse o milijarderju, ki je preroško videl ...

Tanja Ribič z mamo Jožico Svet24.si

Tanja je trepetala za mamo, ki je zbolela za ...

marjan sarec pl6 Reporter.si

Šarec si je premislil: novo prehodno vlado bi bil...

Mihael Karner Svet24.si

V Ameriki iskan zločinec, v Ljubljani ugleden ...

aleš-hojs Necenzurirano

Janševo reševanje vojaka Hojsa

image0 Odkrito.si

Tanja Fajon: "Janša je napadalen."

nika-zorjan, draga-korona Njena.si

Nika Zorjan postala seksi blondinka, oboževalci ...

Borovnice za močnejše nohte in lepše lase
| T.G.

Borovnice za močnejše nohte in lepše lase

arhiv

Vas zanima, kaj morate jesti, da bodo vaši nohti in lasje videti boljše?

Se vam zdi, da ne glede na to, kaj počnete, vaši lasje niso tako bujni in lepi kot bi želeli, prav tako pa vam težave povzročajo lomljivi nohti? Morda pa se ne prehranjujete pravilno! Razkrivamo hrano, ki – tako pravijo lepotni strokovnjaki – dela čudeže za lase in nohte.

Borovnice! Antioksidanti v borovnicah ščitijo vaše telo pred škodo, ki jo povzročajo prosti radikali. Prosti radikali vplivajo prav na vse celice v vašem telesu – tudi na tiste v laseh in nohtih!

Sirotka! Keratin je tista snov, zaradi katere so nohti in lasje močni, da bi ga proizvajali, pa vaše telo potrebuje proteine. Če jih ne dobi dovolj, lahko vaši lasje veliko počasneje rastejo ali začnejo izpadati. Sirotka je velik vir proteinov, zato naj po pogosto dodana na vaš jedilnik.

Rdeče meso! Če niste ravno ljubiteljica sočnih zrezkov, naredite kdaj pa kdaj izjemo in si privoščite kakega – ni treba, da ga uživate vsak dan, enkrat ali dvakrat na teden bo dovolj za rezultate. Rdeče meso je bogato s proteini, ki bodo okrepili vaše lase in nohte. Če so vaši lasje izjemno tanki, imate morda premalo železa in tudi tukaj vam bo rdeče meso pomagalo!