vucek Odkrito.si

Zakaj Urška Vučak Markež ne shujša?

1 christian jones Svet24.si

Ob Meghan kar dva nova moška

duh Petisvet.si

Mrtvi skušajo nekaj povedati na ta način!

sneg, pes Svet24.si

V pričakovanju obilnega sneženja, zapade ga ...

jan plestenjak, tanja seme Svet24.si

Jan Plestenjak poljubil Tanjo Seme!

Kylie Jenner Najstnica.si

Je Kylie Jenner spet noseča?

gamsi Njena.si

Umrl je vodja zasedbe Gamsi

Kako postenje vpliva na vaše telo?
| V.M.

Kako postenje vpliva na vaše telo?

Postenje je zdravilna metoda, ki ima na telo in duha številne pozitivne učinke., profimedia

Seveda med postenjem lahko pričakujete tudi izgubo kilogramov, toda veste, postenje je mnogo več kot le shujševalna kura …

Postenje je zdravilna metoda, ki ima na telo in duha številne pozitivne učinke. Če torej želite izboljšati svoje počutje, se lahko lotite učinkovitega razstrupljanja telesa, tekom katerega si boste povrnili vitalnost na vseh ravneh.

Dopust za organizem

Med postenjem si bo vaše telo dobro odpočilo od predelave hrane, ki jo vsakodnevno vnašate v organizem. Lastne energijske rezerve bo tako pričelo telo porabljati že po nekaj dneh.

Čiščenje odpadnih snovi

Tekom posta boste telo očistili presnovnih odpadnih snovi in strupov, ki se nabirajo v telesu zaradi nepravilne prehrane. Strupi, ki se nalagajo v veznem tkivu, se bodo očistili prek ledvic.

Lepotna kura za vašo kožo

Brez skrbi, čeprav boste morda na začetku posta brez energije in se bo slednje odražalo tudi na manj sijoči koži, vas bo prav kmalu presenetil učinek lepotne kure. Po izločitvi odpadnih snovi bo postala koža prožnejša, sijoča, čistejša in bolje prekrvavljena.

Čiščenje duše

Ne le čiščenje organizma, med postenjem boste poskrbeli tudi za izboljšanje duševnega počutja. Ne prestrašite se, če bodo na plan privrela čustva in misli, ki ste jih vztrajno odrivali. Soočite se z njimi in jih postavite na pravo mesto.

Prebujenje neslutene moči

Zdi se neverjetno, a povsem drži. Po začetni utrujenosti doživi telo pravi energijski preobrat! Velike zaloge, ki jih hrani v sebi, lahko namreč telo črpa mnogo hitreje, kot iz hrane, ki jo mora šele prebaviti.