sebastjan novak 2 Odkrito.si

Razkrivamo! Obraz Planet TV brez službe živi v ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za torek, 26. marca

1512742920_d Petisvet.si

Horoskop: od 25.3. do 31.3. 2019

mraz_jutro Svet24.si

Zapadlo do 25 centimetrov snega

spice girls Svet24.si

Spice Girls v velikih težavah: bo turneja ...

Nives Orešnik Njena.si

Pravilna nega za močno in odporno kožo

peterka in špela rojc Njena.si

Resnica o Primoževi skrivnostni svetlolaski

Imate tudi vi že od otroštva na roki ta madež?
| V.M.

Imate tudi vi že od otroštva na roki ta madež?

Ga imate tudi vi?, Pexels

Ste se po nesreči zbodli s kemičnim svinčnikom, madež, ki je ob tem nastal, pa imate na koži še danes, čeprav je od tedaj minilo že mnogo let? Naj vam zaupamo, da niste edini.

Če se s kemičnim svinčnikom porišete po površini kože, boste madeže seveda brez večjih težav odstranili. Saj veste, malce mila in drgnjenja s krtačko, pa lahko na črnilo pozabite. Precej drugače pa je, če se s kemičnim svinčnikom zbodete tako, da črnilo zaide v podkožje. V tem primeru ste prejeli viden spomin za vse življenje.

Pa da ne boste mislili, da moraš biti prav posebej neroden, da se tako boleče zbodeš. Slednje se zlahka pripeti, o čemer pričajo številni primeri posameznikov, ki so se na Twitterju odzvali na poziv pisatelja iz Kalifornije: "Živjo. Iščem ljudi, ki jim po zbodljaju s 'kulijem' za vedno ostal madež črnila na koži."

Ljudje, ki so se odzvali, so nanizali vrsto bolečih in šaljivih primerov, tekom katerih so prejeli trajni tattoo. Nekateri ga imajo že več kot 30 let, večina se je namreč zbodla v času, ko so gulili šolske klopi. Ste med njimi tudi vi?