900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Imate tudi vi že od otroštva na roki ta madež?

15. 10. 2022; 02.00
Avtor: V.M.
roka madež črnila

Ga imate tudi vi? foto: Pexels

Ste se po nesreči zbodli s kemičnim svinčnikom, madež, ki je ob tem nastal, pa imate na koži še danes, čeprav je od tedaj minilo že mnogo let? Naj vam zaupamo, da niste edini.

Če se s kemičnim svinčnikom porišete po površini kože, boste madeže seveda brez večjih težav odstranili. Saj veste, malce mila in drgnjenja s krtačko, pa lahko na črnilo pozabite. Precej drugače pa je, če se s kemičnim svinčnikom zbodete tako, da črnilo zaide v podkožje. V tem primeru ste prejeli viden spomin za vse življenje.

Pa da ne boste mislili, da moraš biti prav posebej neroden, da se tako boleče zbodeš. Slednje se zlahka pripeti, o čemer pričajo številni primeri posameznikov, ki so se na Twitterju odzvali na poziv pisatelja iz Kalifornije: "Živjo. Iščem ljudi, ki jim po zbodljaju s 'kulijem' za vedno ostal madež črnila na koži."

Ljudje, ki so se odzvali, so nanizali vrsto bolečih in šaljivih primerov, tekom katerih so prejeli trajni tattoo. Nekateri ga imajo že več kot 30 let, večina se je namreč zbodla v času, ko so gulili šolske klopi. Ste med njimi tudi vi?

prejšnji članek
Šola zapeljevanja: Vsaka ženska je lahko prava zapeljivka
Zdravje
Šola zapeljevanja: Vsaka ženska je lahko prava zapeljivka
naslednji članek
Slasten čokoladni kolač brez jajc in peke
Kulinarika
Slasten čokoladni kolač brez jajc in peke