anastasia1 Odkrito.si

»V tem poslu za mame ni dobro poskrbljeno«

horoskop Svet24.si

Tedenski horoskop: Merkur vztrajno skrbi, da gre ...

vihar Petisvet.si

Angeli so energije 30. tedna poimenovali karmični...

toča, vrt, zasavje Svet24.si

FOTO: Razbesnele so se nevihte z obilnimi ...

Ivan Galeković Svet24.si

VIDEO: Znanih je več informacij o tragediji, ki ...

matjaz kumelj 1 Njena.si

Kaj paše Matjažu Kumelju?

Marijana Brecelj Njena.si

Igralka Reke ljubezni se na dopustu prelevi v ...

Imate tudi vi že od otroštva na roki ta madež?
| V.M.

Imate tudi vi že od otroštva na roki ta madež?

Ga imate tudi vi?, Pexels

Ste se po nesreči zbodli s kemičnim svinčnikom, madež, ki je ob tem nastal, pa imate na koži še danes, čeprav je od tedaj minilo že mnogo let? Naj vam zaupamo, da niste edini.

Če se s kemičnim svinčnikom porišete po površini kože, boste madeže seveda brez večjih težav odstranili. Saj veste, malce mila in drgnjenja s krtačko, pa lahko na črnilo pozabite. Precej drugače pa je, če se s kemičnim svinčnikom zbodete tako, da črnilo zaide v podkožje. V tem primeru ste prejeli viden spomin za vse življenje.

Pa da ne boste mislili, da moraš biti prav posebej neroden, da se tako boleče zbodeš. Slednje se zlahka pripeti, o čemer pričajo številni primeri posameznikov, ki so se na Twitterju odzvali na poziv pisatelja iz Kalifornije: "Živjo. Iščem ljudi, ki jim po zbodljaju s 'kulijem' za vedno ostal madež črnila na koži."

Ljudje, ki so se odzvali, so nanizali vrsto bolečih in šaljivih primerov, tekom katerih so prejeli trajni tattoo. Nekateri ga imajo že več kot 30 let, večina se je namreč zbodla v času, ko so gulili šolske klopi. Ste med njimi tudi vi?