golavšek novak Odkrito.si

Partner znane Slovenke nepričakovano do bajnega ...

Asteroid Apofis Svet24.si

Letel bo bližje nam kot Luni, Nasa svari pred ...

galaxy-3608029_1280 Petisvet.si

Kaj ste bili pred smrtjo: poiščite svojo letnico...

madeira, avtobusna nesreča2 Svet24.si

FOTO: Avtobus s turisti zdrsnil s ceste in pristal...

mya-lecia naylor Svet24.si

Šok! Umrla je 16-letna televizijska zvezdnica

Jan Plestenjak (3) Njena.si

Nina Pušlar je tako zavrnila Plestenjaka

saška omeragić Njena.si

Grenka resnica o Saški iz Ljubezni po domače

Pregreha, s katero lahko še vedno ohranjate linijo
| Oglasno sporočilo

Pregreha, s katero lahko še vedno ohranjate linijo

Le kako bolje začeti novo leto kot z najnovejšo članico družine Barebells?, Promocijsko gradivo

Pazite na linijo, pa bi si privoščili nekaj sladkega? Potem so tukaj beljakovinske ploščice!

Med vsemi prehranskimi ploščicami, so najbolj priljubljene prav beljakovinske, saj vam omogočajo, da si privoščite sladko pregreho tudi v času, ko pazite na linijo. Gre za okusen prigrizek, ki vam bo ob natrpanem urniku zagotovo prihranil veliko časa in skrbi glede tega, kaj pojesti za malico!

Predstavljajo nadomestek obroka, saj vsebujejo vse potrebne hranilne snovi za zdrav in uravnotežen obrok, obenem pa si jih lahko privoščimo praktično kjerkoli in kadarkoli. Ker se hitro absorbirajo, si jih lahko privoščite tudi v času telesne aktivnosti, obenem pa so priročno pakirane, tako da jih lahko preprosto vzamete s seboj kamorkoli greste in z njimi poskrbite za preprečitev padca inzulina, zaradi katerega pravzaprav posegamo po nezdravi hrani. 

Foto: Promocijsko gradivo - Le kako bolje začeti novo leto kot z najnovejšo članico družine Barebells?

Običajno vsebujejo visok delež beljakovin, nizek odstotek ogljikovih hidratov in tako zagotavljajo optimalen vnos beljakovin za obnovo in krepitev mišic. Najbolj koristne so po vadbi, ko mišice potrebujejo beljakovine, ki jih je telo med vadbo porabilo, izjemno praktične pa so v trenutku, ko nimate časa za kvaliteten obrok. 

Ploščice, na katere prisegajo Švedinje, predstavljajo NOVOST 

Najljubši prigrizek Švedinj je od novega leta na voljo tudi pri nas. Le kako bolje začeti novo leto kot z najnovejšo članico družine Barebells? To priljubljeno švedsko podjetje je namreč predstavilo novo beljakovinsko ploščico, tokrat z okusom lešnika in nugata (Hazelnut& Nougat). Tako kot že vsi poznani okusi, vas tudi ta ne bo razočaral. Pooseblja namreč prave čokoladne sanje, saj stopljeni nugat sreča hrustljave lešnike v popolnem sožitju, obenem pa je ploščica obogatena z beljakovinami in ne vsebuje dodanih sladkorjev. 

Foto: Promocijsko gradivo - Le kako bolje začeti novo leto kot z najnovejšo članico družine Barebells?

Beljakovinska ploščica Hazelnut & Nougat (55 g) vsebuje 20 gramov beljakovin in nima dodanih sladkorjev. Ploščica bo pri distributerjih v Sloveniji na voljo od sredine januarja dalje.

Foto: Promocijsko gradivo - Le kako bolje začeti novo leto kot z najnovejšo članico družine Barebells?

Barebells  ploščice prihajajo iz Švedske, in sicer iz podjetja, ki trži funkcionalno hrano s poudarkom na zdravju. Ustanovljena je bila leta 2016 in je do danes na voljo na 20 tržiščih. Barebells ponuja velik nabor beljakovinskih izdelkov, kot so pudingi, ploščice, mlečni napitki, krispiji in lešnikov namaz, več o njihovi ponudbi pa si lahko prebereš TUKAJ. Izdelek je že na voljo pri trgovcih, za Slovenijo pa ga eksluzivno distribuira podjetje BlenderGroup d.o.o.