Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Kaj je maderoterapija?

8. 5. 2019; 01.00
Avtor: V.M.
masaža lepota_ThinkstockPhotos-840647420

Maderoterapija foto: Thinkstock Photos

Med metodami za odpravljanje celulita velja za sila priljubljubljeno in učinkovito tehniko. Gre za anticelulitno masažo z lesenimi valčki, ki se ponaša s starodavnim poreklom vzhodnih kultur.

Gre za starodavno obliko anticelulitne masaže, ki se izvaja s posebnimi lesenimi pripomočki, kot so denimo valčki in lopatice. Tehnika se izvaja z namenom odprave celulita in preoblikovanja telesa, kar se lahko doseže z intenzivnimi pritiski pripomočkov na področja, kjer se nahajajo maščobne obloge.

Z naravno masažo se stimulira limfni sistem, razbijejo se maščobne celice, ki so prepletene v skupke, iz njih se sprosti maščoba, ob čemer se rezultat ne odraža le v zmanjšanem obsegu, pač pa tudi lepšemu tonusu in bolj napeti koži. Metoda pomaga pri odpravljanju strupov iz telesa, priljubljena pa je tudi zaradi rezultatov na predelu zadnjice. Tekom neinvazivne izvedbe naj bi namreč dosegli dvig zadnjice, občutno bolj čvrsto kožo in manjši obseg.

Učinkovita anticelulitna masaža pa ima lahko tudi neprijetne posledice, v kolikor izvajalec nima ustreznega strokovnega znanja, zato je priporoljivo, da preverite ali lahko ponudniku zaupate svoje telo in zdravje.

prejšnji članek
Meghan in Harry svetu pokazala dojenčka
Svet slavnih
Meghan in Harry svetu pokazala dojenčka
naslednji članek
Tole je slastna večerja, s katero boste shujšali tudi vi!
Zdravje
Tole je slastna večerja, s katero boste shujšali tudi vi!