favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

5 preverjenih receptov, kako čim hitreje do bikini postave

14. 6. 2019; 04.33
Avtor: Oglasno sporočilo
slimjoy naslovna
Letos meteorologi napovedujejo ekstremno vroče poletje, ki se bo zavleklo v jesen. Torej bomo v kopalkah preživele kar precej časa, a vendarle si vse potihoma želimo narediti že tisti prvi vtis in to s pravo bikini postavo. Ne glede na model in vzorec, nam bodo kopalke najbolje pristajale, če se bomo v njih dobro počutile. Preberite 5 preverjenih receptov, kako čim hitreje do bikini postave!

• Številka 1 – ko ste lačni, spijte najprej kozarec vode
To lahko v nedogled ponavljamo, ampak drži kot pribito. Pijte pogosto in še preden se pojavi žeja. Prepogosto zamenjamo občutek žeje za lakoto – in jemo, ko bi dejansko morali samo piti vodo.

• Na krožniku imejte vedno dosti vlaknin, torej sadja, zelenjave in polnozrnatih izdelkov
Vlaknine so tista skoraj čudežna sestavina v zelenjavi, sadju in polnozrnatih izdelkih, ki poskrbi, da smo dlje časa siti, da je naša prebava tipi-topi in da se dobro počutimo v svoji koži. Ob rednem uživanju pa so tudi enosmerna vozovnica do lepše postave.

• Privoščite si najmanj 7 ur spanja na noč
Če ne spite dovolj, je vaše telo v stresu. In ko je telo v stresu, se oklepa maščob. Torej, izklopite elektronske naprave vsaj eno uro pred spanjem in recite vsem in predvsem sebi »Lahko noč!« za vsaj 7 ur.

• Vsako gibanje šteje
Ko le lahko, namesto dvigala uporabite stopnice, se odpravite peš do trgovine, parkirajte malo dlje od službe ali se odpravite na hitro 10-minutno hojo med malico. Greste s kolesom v službo? Odlična ideja!

• Še hitreje do bikini postave s paketom Last Minute Bikini

Last Minute Bikini je paket 3 klinično preizkušenih izdelkov, ki v součinkovanju pospešijo hujšanje, še posebno če upoštevate zgornje nasvete:

• Malinov napitek WaterOut STRONG prepreči zadrževanje odvečne vode in toksinov v telesu ter pomaga že v nekaj dneh odpraviti napihnjenost, zaradi katere ste videti debelejši, kot ste v resnici. Ne le da vas spodbuja k pitju, saj ima odličen osvežilen okus - pomaga zmanjšati tudi vidnost celulita. Vsekakor je odličen začetek vsake diete. 

• Kapsule WaterOut STRONG Night podaljšajo drenažno in shujševalno delovanje tudi čez noč, ko je telo najbolj dovzetno za regeneracijo in tudi kurjenje maščob (saj se med nočjo postimo).

• Mangov napitek BootBurn Active 1000 STRONG je fat burner, ki potencira porabo kalorij med vadbo. To pomeni, da boste tudi s kratkotrajno vadbo dosegli učinke dolgotrajnejšega treninga in ohranjali povečano porabo maščob še ure po vadbi. Tudi hitra hoja šteje!

Z ekskluzivno kodo NJENA20 imate vse bralke Njena.si 20% popust ob nakupu nad 50 € in vključeno brezplačno poštnino. 

Počutite se dobro v vseh kopalkah, ne le enodelnih!

prejšnji članek
V 55. letu starosti umrla zvezdnica mehiških telenovel
Svet slavnih
V 55. letu starosti umrla zvezdnica mehiških telenovel
naslednji članek
Čudežni napitek za boljši seks
Svet slavnih
Čudežni napitek za boljši seks
#obraziavenija
obraziavenija