Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Meso – pomembno je, da je domače

1. 6. 2019; 12.07
Avtor: Oglasno sporočilo
GIZ_Images_IKS-06 (002)
Med številnimi prepričanimi mesojedci vseh generacij in spolov so tudi vaš mož in otroci. Čeprav vidite kako uživajo pri tem, vas skrbijo opozorila o nevarnosti pretiranega uživanja mesa, na katera trčite na vsakem koraku.

Dolgo ste premišljali kaj storiti, da bo volk sit, koza pa cela, na koncu pa ste se pomirjeno naslonili na strokovna priporočila, da zmerno uživanje mesa ob sočasnem uživanju sadja in zelenjave, zamajejo sporne trditve o katerih pogosto berete. Pomembno je tudi, da sta tako meso kot zelenjava domačega izvora, saj na ta način tudi najlaže sledimo od koga kupiti, da bo sveže in zdravo.

Slovensko meso in zelenjava sta tradicionalno pridelana, smo med evropskimi državami, ki pri vzreji živali porabijo najmanj antibiotikov, raznih »naprednih« pripomočkov za hitrejšo rast pri nas sploh ni moč dobiti, skratka slovensko je tisto najboljše, kar lahko izberete. Če imate še lasten košček zemlje, je okusen uravnotežen obrok z dodatkom doma pridelane zelenjave lahko vrhunec vaše skrbi za družino in zdravje.

prejšnji članek
Čudežna juha vam v 1 tednu stopi 5 kg!
Zdravje
Čudežna juha vam v 1 tednu stopi 5 kg!
naslednji članek
Rebeka Dremelj o govoricah in komentarjih
Svet slavnih
Rebeka Dremelj o govoricah in komentarjih