ribi Dobra karma

Kaj nam prinaša prehod Sonca v astrološko ...

1_isaac palma otrok Svet24.si

Isaac Palma: "V Sloveniji otroke vzgajate bolj ...

POL201804273605 Reporter.si

Ali bosta Bojan Požar in Žan Mahnič splavila ...

zmago jelinčič Svet24.si

Sodišče zavrnilo Jelinčičevo tožbo! Zmago je ...

20200219-00990389 Necenzurirano

Rekonstrukcija afere "prisluškovanje"

gabrijela-fatorić Njena.si

Sanjski moški: Gabrijela je postala temnolaska

Monika in Denis 4 Njena.si

Ljubezen na vasi: Kaj se je zgodilo po dveh letih?...

Preprosto več svežine za vse!
| Oglasno sporočilo

Preprosto več svežine za vse!

Lidl Slovenija je v najnovejši kampanji zastavil svojim pridelovalcem sadja in zelenjave enostavno vprašanje, ali je sveže. V svoji lokalni maniri je prav vsak postregel z navihanim odgovorom: »Seveda je sveže. Kot v Lidlu!«

Hudomušno sporočilo dobaviteljev potrjuje raziskava Brand Tracker (2017), ki je pokazala, da ima Lidl Slovenija na področju svežine sadja in zelenjave med vsemi trgovci najvišji delež zadovoljnih kupcev. Svežino Lidlove ponudbe, ki se ponaša s prvovrstno kakovostjo in svežino, dosegajo s hitrostjo in učinkovitostjo dobavne verige. Sadje in zelenjava sta v Lidlove trgovine dostavljena vsako jutro. Blago je takoj pri vstopu v trgovino kontrolirano, nato pa odgovorni sodelavec enkrat na uro poskrbi, da so v ponudbi le sveža, nepoškodovana živila. S tem zagotavljajo, da skozi celoten dan v Lidlu dobite le visokokakovostno pridelke, ki ustrezajo visokim standardom. Iz njih lahko nato ustvarite slastne jedi ali pa se preprosto osvežite malo drugače.

To poletje v Lidlu tako nadaljujejo z vrlinama poštenosti in zanesljivosti, ki ostajata temeljni vrednoti njihovega kodeksa poslovanja. Prav tako pa ostajajo zvesti obljubi, da kupcem še naprej zagotavljajo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, kar potrjuje tudi nagrada Best Buy Award®, ki so jo prejeli prav za oddelek sadja in zelenjave. V Lidlu vam vseskozi zagotavljajo pestro izbiro izdelkov, ki nudijo preprosto več: več izbire, več kvalitete, več časa z enostavnim nakupom in nizkimi cenami ter sedaj še preprosto več svežine za vas.